dil_n bebistakibi merhaba öncelikle en sağlıksı ve güzeli hepimize nasip olsun 🌸 ben bir dolu bir boş devam ediyorum sadece kasıklarda ağrım var benim başka bir şey yok Sizin bat ne zaman
bebistakibi dil_n 12 benim . Ovülasyon çatlama geçti denemeyi de bıraktım biraz kafa dağıtıyorum 🤭 Akıntı var sadece bende özellikle dün ve önceki gün
Lavin08 Bugun pik oldu bacılar sabah degerlendirdik bugunluk yeter yarın sabaha catlar yarin sabahda degerlendiririz eşim evde tatil olunca iyi oldu😅
dil_n Lavin08 hayırlı olsun inşallah Pik olunca olduğu günü ve ertesini günü mü değerlendiriliyor sadece?
Lavin08 bebistakibi benimde bugun pik oldu kuzum bat 17 ocak bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun genelde dpo 11 de cizgi görüyorlar
hou bebistakibi çatlama günü ve öncesi de önemli canım o günleri değerlendirdiysen sıkıntı yok zaten olacağı varsa tek seferde de oluyor diyorlar çok haklılar🤣 belirti için çok erken canım en erken dpo 8 bence belirti sayılması için😇
Lavin08 dil_n saol kuzum 3 gun degerlendirmek gerekiyor siliklestig8nde yani catlama oldugu gunde cok onemli sonrasi ise hayırlısı ile beklemek❤️🙏
Lavin08 bsbsbsbs belli olmuyoki kuzum her ay değişiyor ben kizimda 18.gun gormustum pik iki aydir da 14.gun goruyorum bi iki gune gorursun kesin😍
Lavin08 hou pik bacim yarin evde olmasanda yanina al ayni saatte yap catlama olcakmi bende yarin yine 2 de yapcam atarim kuzum
dalyaluna35 hou ay pik kuzum sen bugun yarin mutlaka değerlendirmeye çalış bugun aksam yarin sabah olur
hou Lavin08 aşko almadım ya akşam geçerim eve yarın akşam yapabilirm ancak 🤔 silikleşmiş olur zaten ya yarın akşama kadar
hou dalyaluna35 amin bacım 2025 sonunda attık temelleri aksksmsms bakalım tutacak mı gitmeden yapsın bir güzellik 🤣