bebistakibi dalyaluna35 benimde 11-12 ocak . Ovülasyon testleri yaptım ama ilk defa olduğu için emin olamamıştım . 11. Gün koyu gibiydi . Dün ve bugün soluklaştı . Bende erken mi oldu acaba
dalyaluna35 hou 16 kuzum ama değişiyor benim ondan önceki aydada da 11de pik oldu, kurtajdan sonra dongum düzensiz hic takvim ayni gun olmadi adetim
parla94 Ben de aldım ovülasyon testlerinden ama her gün yapmam takvim uygulamasında yumurtlama günlerine yakın yaparım diyordum. ne dersiniz her gün yapayım mı? bir de akşam mı yapıyorsunuz sabah mı?
dalyaluna35 parla94 dongunuz nasil? Benim kurtajdan sonra düzensiz dongum var o sebeple her gun yapıyorum takvimler tahmini veriyor cunku riske atmak istemiyorsanız her gun yapabilirsiniz veya 1 dolu 1 bos iliski seklinde gidip takvimdeki zamanlarda ovulasyon testi deneyebilirsiniz 🥰 ben sadece aksam yapıyorum 4te
hou dalyaluna35 hadi bakalım bu ay nasol olacak ben de 6 tane kalmış test bugün başlıycam inşallah salıya kadar pik görürüm başladık yine bana hadi pik olsun dualarına hazırmısınızzz 🤣🤣 @Lavin08 @dalyaluna35
parla94 dalyaluna35 ben testi aldım ama yanlışlıkla çöpe attık heralde bulamıyorum :) her günü değerlendiriyoruz bakalım. 10 yıldır doğum kontrol hapı kullandığım için döngüm saat gibiydi. bıraktığım ay 2 gün erken oldum bu ay daha net anlayacağım
bebistakibi Kızlar 23ü en koyu haliydi açıkcası . Yarın pik olur dediler ama ertesi gün yaptığımda silikti sizde farkedersiniz . Toplu halde yüklediklerim de kuruyunca renkleri hepsi soluklaştı ben bu test işini anlamadım galiba 🥲 Nasıl yorumlayacaksınız çok merak ediyorum lütfen yardımcı olun bana ya [ https://mutluresim.com/images/2025/12/25/XZ7lvL.jpeg](https://)
dalyaluna35 bebistakibi kuzum T çizgisi diğerine gore daha koyu veya eşit koyulukta olması lazim pik olmasi icin, ondan sonra genelde 12 24 saat icinde de çatlıyor bu testlerin hiçbirinde pik durmuyor sen 1 dolu 1 bos iliski yap testlere de devam et
Lavin08 bebistakibi testlerin hiçbiri pik degil kuzum yani kurumuş halleride o sekilde Sıvı alimini kesip hergun ayni saatte yaptinmi
hou Ama 25 Aralık iyice silikleşmiş gibi bence 23 24 pik gibi duruyor 25 çatlama olmuş bugün yapınca hemen at kurumadan bakalım canım eğer iyice silikleşmiş ise çatlama olmuştur bazılarında çünkü çok çok koyu olmadan da pik olabiliyor diye görmüştüm
hou hou etikete yapmamışım @bebistakibi bence öyle yani kızlar önceki yorumum için @dalyaluna35 @Lavin08