balyavrum2 deletedmom43191 benim bildiğim kadarıyla ramazan da bozulmaz ama ramazan dışında bozulur. Ben bu sekklde biliyorum doğru ya da yanlış bilmiyorum tabi 🌹🦋
Sibel_72 balyavrum2 bende o şekil biliyorum ramazan ayında bozulmaz ama diğer günlerde bozulur kazasını tutmaya gerek kalmaz diye biliyorum
deletedmom43191 balyavrum2 herkes bozulmaz dedi şimdi içime kusku düşürmeyin cok heves etmiştim oruca
balyavrum2 deletedmom43191 ben kuşku düşürmek icin demedim ki siz sordunuz ben bildiğimi dedim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum da dedim. Siz tutmaya devam edin Allah kabul eder inşallah diyelim
Masal2021 deletedmom43191 bozulmuyor canim Allah’ın sana ikramiydi o ama aklına geldiğinde dökmen gerekirdi ama içip sonradan hatirladysan bı sıkıntı olmaz
Masal2021 deletedmom43191 korkma korkma bende tutmak istyrdum ama sıkıntımz var o yüzden tutamıyorum:(
Cokistersengelerbence deletedmom43191 inşallah bozulmamıştır ama bildiğim kadarıyla nafile oruçlar bozuluyor. Yalnızca Ramazan ayında bozulmuyor. Yanlış olabilirim 🌸
Masal2021 deletedmom43191 bebegin karın çevresi gerideymis ben beslenmeye bağlıyorum sürekli yemek yemem lazım diğer iki gebeligimde ramazan ayını full tutuyordum hatta kaza oruclarimida tutrdm bunda kaldım daha kaza oruclarim bile duruyo
Deleted33000 deletedmom43191 bizde oruçluyken unutup bişey ağzımıza koyarsak rabbim ikram etti derler bacım sen devam et orucuna Allah kabul etsin orucunu😍😍😍
selma128 deletedmom43191 ramazan ayı olsa bozulmaz ama normal de tutulan oruclar bozulur diye biliyorum annem soylemisti
Fatma_furkan1996 Masal2021 Rabbim kolaylığını vermiş zaten canım bu konuda kendini üzmene yada sıkmana gerek yok bende ilk hamilelğim de 10 gün tutmuştum sadece doktor bebeğin suyu azalıyor daha fazla tutma demişti şimdi de hamileyim hayırlısı 🤲