Ynckpgn Kabul etmesem sonra benim ailem gelse ya da yakın arkadaşlarım gelse onları kabul ediyor bizi kabul etmiyor diye söz ederler 😆 kavalakurabiyesi
Deleted33000 Ynckpgn benim üçüncü çocuktu canım doğumdan önce de buzluğa atmıştım birşeyler isim oldugunda da arada 10 yaşındaki kızım ne kadar bakabiliyorsa o ilgilendi birde benim bebeğim hiç durmazdi süt alerjisi olduğu için bez gaz ve ağlaması vardı yani
yasen1 Gündüz gelene kahve lokum akşam gelene çay hazır kurabıyeler tatlı tuzlu gelen eli boş gelmesın ne diyim
tarhanfur Ynckpgn ay bu mecburi mi ya yeni doğum yapmış birinden ikram hizmet beklemek ya gurbetteysem ya yardım edecek kız kardeşim annem yanımda değilse yeni doğum yapmış kadından Allah namaz beklemiyor bizim aç gözlü insanımız psta börek istiyor
irmairma Ynckpgn biz de lokum verilir çay koyarım bir de yanına atıştırmalık kurabiyeler çok uzun oturacak değiller ya🤷🏻♀️ onun da hizmetini ben yapmam yani annemler olur annemler yapar
Perim2 Ynckpgn canım çay kahve yanına çerez lokum yeter sonuöta bebek görmedi bu her gelene ikramşık hazırlnamak çok yorucu olur