eed21 Allah’ın izniyle bir şey yoktur. Ben mesela bebeğimi ortalama 6 haftalıkken öğrendim çok fazla belirtim yoktu. Benim belirtiler de arada gidip geliyordu. Gönlünüzü ferah tutun. İnşaAllah sağlıkla büyür bebisiniz
zynpdrsn bebegimle_ben bende pko başlangıcı vardı korunmuyorduk düzensiz oluyordum adetimi adetimin tarihi yaklaşmıştı hatta geçmişti olmamıştım normal adet olucakmışım gibiydi ama olmuyordum meğersem hamileymişim 5 haftalık ne bulantı ne kusma ne haksızlık ne uyku hiç bir belirti yoktu düşün markette indir kaldır yapıyordum en tehlikeli zamanlarımda
aselimdurum 123se evet canım gittim çok şükür kalp atışını duydum satla uyumlu dedi doktor bugün 6+5 olduk 12.haftan da gel dedi inşallah bir sorun olmadan sağlıkla tamamlarım gebeliğimi halen belirtim vs yok sadece akşamları biraz yorgun hissediyorum kendimi
aselimdurum happy44 merhaba 8+5 olduk bugün. Ctesi günü kontrol de gayet sağlıklıydı bebeğim ve 5 gün önde çıktı elhamdülillah diğer kontrolüm ay sonunda hala belirtilerim yok çok rahat geçiriyorum hamileliği
aselimdurum happy44 ben ilk 638 ile öğrendim regl günümde 7 gün sonra 8848 beta ile doktora gittim keseyi gördük 6+2de de kalp atışını duymuştuk