Beyazlale Arkadaşlar merhaba hamiel kalmadan önce yüzüme surekki lazer yaptiriyordun. Suan 3 aylik hamileyim. Yuzum cok fena cikmis durumda bu sekilde hic rahat etmiyorum ve kendimi çok kotu hissediyorum. Fondotenle falan kapatmaya calisiyorum ama siyahlar ve belli oluyolar. Doktorlar bu konuda cok celisiyor. Yuz bolgesi oldugu icin aslinda yaptirabilirin diye düşünüyorum diger yandan da korkuyorum. Yaptiran varmi yuzune lazer
Zeynpaysimannesi Beyazlale bende lazere gidiyordum ama hamilelikte doktor da izin vermedi ve lazer yerinde ki uzman da izin vermedi yapmayız dedi , ben ağda kullanıyorum ama ben önceden de gittiğim için siyah tüy kalmadı az kaldı
Symgmnr Beyazlale yüzüme yaptırmadım ama bana lazer yapan kadın ağda yapmamı tavsiye etti. Bence sen de bir görüş canım. Ağdanın tüyleri azalttığını düşünüyorum ben lazere gitmeden önce ağda yapıyordum azalmıştı tüylerim
Cbellle Beyazlale aynen ben de cok bocalamıştım ama bebişin sağlığı bizim estetiğimizden daha önemli. Dondurdum ben de dogumdan sonra baştan alıcam çünkü hormonlardan dolayı sanırım hiç yapılmamıs gıbı oldu
Beyazlale Zeynpaysimannesi yuz icinmi canim. Bende onceden gidiyordum hemde uzun sure gittim ama iki uc ayda bir tekrar yaotirmam gerekiyor hala
Beyazlale Aysedgrlikrkmz bende oyle biliyorum canin dokrorkarda celisiyor kendi doktoruma sormustum onceden sorun olmaz demisti netten de bi doktora sordum oda sorun olmaz dedi ama benimde lazerdeki yaoan kisiler hamilelikte yapmıyoruz diyorlar sormuştum onceden kafam karisti iyce
Zeynpaysimannesi Beyazlale evet canım yüz için yaklaşık 4 yıldır gidiyorum , geçen yılda hamilelikte gidemedim ağda kullandım 3 4 ayda bir , bu yılda tekrardan bir hamilelik yaşıyorum yine Ağdaya gidecem
Aysedgrlikrkmz Beyazlale ben lazere gidiyordum gayet de memnundum sadece general bölge ve göbek kısmına yapmadıklarını söylediler 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ İnşaallah bşy olmaz
Beyazlale Zeynpaysimannesi bende agdaya mi baslasam diyorum ama onuda yuzume vurmak istemiyorum ne bilim bu durumu biraz jafama taktim acikcasi
Beyazlale Nisanbebegi bende gitsem iki uc ayda bir anca giderim uc aydir gitmiyorum simdi bi gitsem bidaha ux ay falan idare eder ama napcagimi bilmiyorum
Kudzey Lazer yaptırıp sonrasında ağda yaptırınca sil baştan olmuyo mu tüyler?ben de hep lazer yaptırırdım hamileyim kalakaldım benim de arttı.ne yapsam ben de bilmiyorum.ağdadan sonra eskisi gibi çıkar diye endişeliyim
Symgmnr Kudzey yok olmuyor lazer yapan kadın bana hamile kalınca ağda yapmamı tavsiye etti. Ben de tüm vücut gitmiştim artık evde kendim ağda yapıyorum.
Beyazlale Kudzey canim benimde tek sıkıntım o iste. Nornalde ozel bolgem icinde agdaya gidiyordum ama riskli bi gebeligim var o yuzden ağdadan cekindim korktum suan jilete dondum emekler bosa gitti 😣
Beyazlale Cbellle canim tabiki bizden obemli ama benim yuzum normal bisekilde cikmiyor asiri cikiyor bayaga azalmisti ama lazeri biraktim suan bayaga siyah cikiyor ve kimseye fazla yaklasamiyorum