eed21 bsrelif 23 den sonra bende biraz geçer gibi oldu umarum sizde erken öyle olur 😂 sağlıkla kavuşalım da olsub
kizinaasikanne eed21 Teşekkür ederim ağrılarım oluyor karnımda böyle çekiştiriyorlar gibi sizde de bu durum var mı bende günde 1-2 defa oluyor
eed21 Havin49_ ikiz tabi daha farklıdır 😍 hareket etsinler de razıyız valla hareket etmediklerinde çok korkuyor panikliyoruz
Havin49_ eed21 benimkiler sağolsun hiç yerinde durmuyor artık zorluyor oğlum da 2 yaş sendromu yalıyor maf oldum
Fuunndaaa Havin49_ bende tam 28 oldum bugün halen hareketleri çok az bebişlerin biraz nazlı olucaklar sanırım gün içinde kıpırtı şeklinde ara ara hareket ediyorlar gece zaten benimle birlikte uyuyorlar:)
fagrbs eed21 bizde 28+4 olduk çok şükür artık zaman daha hızlı geçiyor sanırım ☺️ mide yanması ve çok çabuk doyma başladı sanki iştahım azaldı bir yandan iyi diyorum fazla kilo almam diye 😅 sizde de öyle mi
eed21 fagrbs evet bende de öyle oluyor çabuk tıkanıyorum gibi. Zaman gerçekte epey hızlanmaya başladı. Bı ara durmuş gibiydi 20 lerin başında 😂 sona doğru da geçmiyor diyorlar da bakalım
eed21 kizinaasikanne benim de zaman zaman kasıklarımda vs oluyor. Doktorum çok sık olmadığı sürece sorun olmadığını söyledi
kizinaasikanne eed21 Demek ki normal iyi bari ikinci hamileliğim ama inanın çok değişik ikisi de ilkmiş gibi bu 😁 geçmiş olsun hepimize sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
eed21 kizinaasikanne amin inşaAllah 😍 bende ikinci olursa tecrübeli olurum diyordum ama gerçekten her bebiş kendine has
kizinaasikanne eed21 Bende öyle sanıyordum ama ne yazık ki öyle değilmiş her hamilelik her bebek kendine has 😊
Narina123 colkizi Bende 28 haftaya girdim birkaç gündür belirgin bir şekilde hareketli sanki bütün bedeniyle dönüyor bazen canımı acıtıyor 😬ikinci gebeliğim, 4 yıl önce oğlumu kucağıma aldım ama o daha sakindi sanki . Ya da ben unuttum 🫣