demirrleydi_ kimchikimdi etrafımda iyiliğimi düşünen az kişinin olduğunu Annelikte sakin kalmayı Hamilelikten sağ çıkabilmeyi Ve doğurduktan sonra iki çocukla delirmemeyi başardım 😂
ogretmenannecik kimchikimdi atanmayı çok istiyordum atandım 🫶🏻 ikinci çocuğu çok istiyordum ikinciye hamileyim 🌸 kız çocuğu çok istiyordum bebeğim kız olacak inşallah 🥰 başarabildiğim başka bir şey yok 🥹
kimchikimdi [silindi] Beni de alın kuşlarr🥺😂 Benim yerim kalmadı telefonda sildim giremeyince artık tekrar yuklicem
Ervaa2534 kimchikimdi bu yıl çektiğimi acılara rağmen hayatta kalabilmeyi ve şükretmeyi öğrendim iki bebeğimi peş peşe kaybettim ve ben bi daha nasıl mutlu olucam dedim gerçi olamıyorum hala ama Allah’a şukur Rabbim sabır veriyor şuan yine hamileyim korkularla geçiyor ama rabbime sığınıyorum ve normal zamanlarımda ne kadar boş şeyleri taktığımı öğrendim tabi bide eskisi gibi mutlu olmayı çok özledim ama hiç eskisi gibi olamıyorum rabbimden dileğim yavrumu sağlıkla kucağıma alayım ve hamilelik defterini kapatayım çünkü bir yıldır sadece hamilelikler geçti mide ağrıları bulantılar artık normal bi insan gibi yaşamak istiyorum
kimchikimdi Ervaa2534 Oy güzelim benim, eminim çok güzel geçecek sadece inan ve korkularını çok dillendirme, Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine sana güç, kuvvet, sağlıklı ve kolaylıkli dogum nasip etsin. Güçlü dur🐣💖
kimchikimdi kubos_ Kısmet 2026ya diyelim askim o zaman zlenflanckwj çokta dövme ama😂 Annelik yok mu anneliikk💖
annekiz6141 kimchikimdi 2. Kes anne olmayı ertelemisken anne olmayı hshsvsgsg ha bide sabırlı olmayı öğrendim gerçekten de önceden çok fevri ve ağzımı tutamazdim asla kendimi cok torpiledim.. Teşekürler 2025 hayatımı s… Senden kurtuluyorum byeee djshshsh