pamukayhn İlk gebeliğimde doğuma kadar kullanmıştım doktorum öyle istemişti ama 2.hamileliğimde şuan 3 aydır kullanıyorum ve doktorumartık bırakmamı söyledi neye göre devam ediliypr ya da bırakılıyor bilgisi olan var mı acaba ? Siz kaç aya kadar kullandınız?
Gokturkmom_ pamukayhn normalde doğum öncesi de kullanılıyor eğer planlı gebelikse 12.haftaya kadar kullanılıyor.Ben doğum öncesi 2 ay kadar kullanmıştım.🐥🫶🏻
Busraaaakkk pamukayhn Gebelik öncesi 3 ay kullandım ben bu nedenle de gebelikte 12.haftaya kadar kullandım. Sanırım öncesinde kullanıp kullanmadığınıza göre belirleniyor
Melike3506 pamukayhn ben ilk 3 ay kullandım 12. Haftadan sonra doktor multivitamine geçirdi ama onun içinde de var folik asit hala kullanıyorum yani 17 haftalığım
LadyX pamukayhn 14.haftaya kadar kullandım daha sonra multivitamine geçtim tabii ki doktorumun önerisiyle
rabiadmr21 Folik asit erkek çocuksalar da otizim yapıyormuş dedi ev sahibimin kızı 3 ay kullandım 31 haftalık gebeyim stresten 2 gündür uyuyamıyorum 🥺
fayting rabiadmr21 saçmalık. Folik asit otizm yapmaz otizmli bireyler genetik olarak folik asiti tam alamıyor anne karnında bu sebeple beyinlerinin bazı kısımlsrı gelişmiyor. Otizm genetik bir hastalık.
pamukayhn rabiadmr21 Bana da söylediler erkek kız fark etmez bütün çocukları yapıyormuş güya ama içinizi ferah tutun benim ikinci gebeliğim dediğim gibi ilkinde ben doğuma kadar kullandım doktorum öyle istedi ve 4 yaşında inanılmaz zeki bir oğlum var hatta bana bunu diyen kişiye de oğlumu gösterdim ve şimdi bu çocuk otizm mi ? Diye sordum ve bilmediğin konular hakkında insanları endişelendirme dedim. (Bu arada kendim de okul öncesi öğretmeniyim otizml ne demek ve nasıl oluyor gayet iyi biliyorum) 🥰
minikcivciv89 rabiadmr21 kim ne diyen desin siz doktorunuzun dediğini yapın korkmayın dua edin bol bol öyle diyenlere siz kullanmayın diyin yada söylemeyin kullandığınızı
rabiadmr21 fayting ilk hamileliğim herkes bişey söylüyor hamileliğim stresle geçti bunlar yüzünden 🥺 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
annekiz6141 pamukayhn bende 12 hafta da bıraktım Doktor’um vitamin yazdı onun içinde de var ama folik asit..
hizlivecocuku pamukayhn ilk 3 aydan sonra multivitamine başlıyoruz ve doğuma kadar kullanıyoruz onun içinde de folik asit olduğu için tekrar kullanmanızın bi manası yok vücut fazlasını atacaktır zaten
rabiadmr21 minikcivciv89 doğru hep dua ediyorum ama insanlar çok bilmiş o an insan ne diyeceğini unutuyor 🥹
minikcivciv89 rabiadmr21 ben ilk 3 ay kullandım değiştirdi doktorum başka ilaca başlattı vitamin ilacı doğuma kadar bununla devam edicez dedi ben kullanıyorum