Dün 35+3 de elendim kızlar🙃
Sabah kalktm hafif sancılarım var gibiydi ama herzmnki geçici ağrı zannettim ve bekledim saat 11.30 olduğun da suyum gelmeye başladı, başlarda az az sonra dan durduramayacak kadar geliyodu hemen acile gittim suyum geldiğini ve acil sezaryen olacağımı söylediler ki daha 3 haftam vardı saat 2 ye kadar beklettiler takipli olduğum hastanede bebeğime yoğun bakım ünitesinde yer olmadığını söylediler orada doğum yaparsam bebek başka yere gidecekti bende bebeğimden ayrılmak istemedim ve acil ambulansa sevk edildim araştırma hastanesine saat 15.30 oldu ve hazırlıklar apor topar devam etti bebeğimi 15.57 de çıkardılar çok küçüktü karnında ki kilosundan düşük doğdu 2kilo 50 gram şuan yoğun bakımda durumu iyi diyorlar ama asıl benim başıma gelen geldi ameliyat sırasında bir ilaca alerjim varmış ve nefesim kesildi boğuluyodum artık gözlerim karardı hemen müdahale edildi ve o ilaçtan mi diye tekrar denediler ve ameliyathaneden çıkar çıkmaz yine kötü oldum ama bu sefer daha berbattı dünden beri benide yoğun bakımnda durduruyorlar ve servise bugün çıkacam inşallah tek isteğim bebeğimi bir an önce görmek çünkü sadece 5 sn görebildim çok şükür ben ayaklandm kendime nazar etmim maşallah 🤭 buda acı eşiğimin yüksek oluşundan kaynaklı bide evde bekleyen 3 yaşında kızım ve hastane olan oğlum içim kendimi çabuk toparlamak istiyorum bana da dua edin bebeğimle birlikte çıkmak istiyorum bu hastaneden herşey onun iyiliği için ama yinede aklım hep onda bende böylelikle elendim aranızdan herkese sağlıklı sıhhatli ve gününde gelen bir doğum temenni ediyorum ❣️❣️