Ysf78 Kızlar bugün farkettimki vajinamda beyaz koyu sıvı akıntı geliyor, baya kaygan. Ve çok sık alıntı oluyor. 37+5 olduk. Bu durum doğumun yaklaştığını belirtisimi nişan gibimi
Nisanmomy Ysf78 34. Haftamdayım bir kaç gündür bende de beyaz akıntı geliyor. Geçen hafta doktorum kontrol sırasında beyaz ve su gibi akıntıların gelebilir normal bir durum demişti
Elsanur Ysf78 bende 3 gündür bununla ilgili başlık açıyorum baya koyu kıvamlı sarı mukuslu akıntı geliyor 35 haftalığım tam
Zeliha_plt38 Ysf78 hamileliğin ilk haftasından beri var bende de beyaz hafif sulu akıntı günde 2-3 çamaşır değiştiriyorum 35+2 deyiz umarım daha fazla artmaz bundan sonra🤦♀️
2erkekannesim 37+0 inanılmaz yoğunlaştı akıntım dünden bugüne afedersiniz üç çamaşır değiştirdim ama sürekli geliyor bugün kontrolüm var doktoruma sorucam
krtsktlu Elsanur aynı şeyi bende yaşıyorum kolu ve kaşıntı yoksa sorun olmaz diyorlar doktoruma söyledim birşey yazmadı koku ve kaşıntı yok diye açık sarı şekilde ve inanılma yoğunlaştı son zamanlarda 36+2 haftalık gebeyim sizi. Doktor ne dedi
Derya2 Elsanur merhaba gelen akıntı normal miymiş acaba bende suan 35 haftalığım aynı anlattığınız sekilde geliyor
Elsanur Ysf78 bende yani açık açık söylemek istemiyorum da korunmasız ilişkiden sonra vajinanın içinden gelir ya hani meni donuk öyle
deryakurtulus Benim de arttı 32 haftalığım. Doktor normal olduğunu söyledi, hormonlar iyice yükseldi sanırım.
Derya2 Elsanur benimde nst de sancılarım çıkıyor ama hissetmiyorum açıklığım yok belkide bende her an olur bilmiyorum ☺️