Abs180220 33+1 den selam annelerim sağa sola dönerken çok zorlanıyorum uyanıyorum tuvaleti hiç demiyorum bile geri uyuyamıyorum sonra gün içinde her bulduğum fırsatta uyuyorum benim gibi olan var mı 🙄😂
papatyakokulugece Abs180220 tek cocukta uyunur tadını çıkarın ikincide toto yeri görünce seveceksiniz
1oglanannesi Abs180220 bende uyuyamiyorum ya 😐 22 haftalik nedenini bilmiyorum uyandim ve tuvalete filan gitim su ictim simdide uyayamiyorum iki uc gundur boyleyim boyle degildim
Abs180220 Aysenurkeser ay yok bacım ben yine bir saat iki saat kestiriyorum ama gece yyandıysam yok gelmiyor o uyku 😂 gündüzde ikş bir şey yaptım mı pıt gidiyorum 😂
Aysenurkeser Abs180220 Abs180220 bende sabah 8 gibi uyuyup 11 gibi geri uyanıyorum onun dışında geceleri uyku falan yok çok sinir bozucu bir durum 😅
papatyakokulugece Abs180220 doğurdum bacım üç buçuk aylık falan şuan inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın
Abs180220 Aysenurkeser ay sorma ya, bünye kendini hazırlıyor diyorlar ama bilemiyorum yani kızımda sağolsun uyandım mı başlıyor dürtüklemeye daha uyu işteee gececi olacak heralde doğunca 😂
Abs180220 papatyakokulugece ay Allah analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu hayırlı ömrü olsun inşallah 🥰 sağol canım amin inşallah 🤲🏻
Abs180220 1oglanannesi erken başlamışsın git yat saçmalamaaaa 😂 daha gider böyle haberin olsun bi başladı mı daha normale dönmüyor 😂
Aysenurkeser Abs180220 nereye kadar gider bilmiyorum valla böyle bir de bebekte geceleri çok hareketli benim şu anda bile tekmeleyip duruyor gündüzleri çok hareketli değil inşallah doğduğu zamanda geceleri böyle hareketli olup uyanık kalmaz yoksa yandık 😂😂😂
Abs180220 Aysenurkeser ay benimki de aynı canım geceleri ve sabahları çok erken parti düzenliyor resmen onun dışında çok nadir yani yandik ne yandık 😂
1oglanannesi Abs180220 evet öyle hatta bu o kadar farkliki kizim olcak saniyodum net 😅buda oglanmis ama
Abs180220 Aysenurkeser aminnnn çokçaaa aminn ya bide bu aralar ara ara iki üç kere hıçkırıyorum geçiyor normal mi bacım sen benden öndesin biliyorsundur 😂
Abs180220 Aysenurkeser o zaten allahın emri soda içiyordum önceleri şimdi soğuk çikolatalı süt içiyorum o da rahatlatıyor yanmasını 😂
Abs180220 1oglanannesi ay evet benim arkadaşımda ikinciye hamile ilki erkekti şimdiki de erkek ama aşırı farklı ilki gayet iyi geçtiydi onun ikincisi perişan etti kız 27 haftada daha yeni geçti mide bulantısı falan anca kendine geldi kadın vücudu harbi çok enteresan 😂