didemad Kızlar 2 çocuğa korunmayı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız? 2. Çocuğu düşünüyorum ama korunmayı bıraksam hemen olur diye de korkuyorum bi 3-4 ay sonra olsa mı diye düşünüyorum
ipek9 didemad biz geçen ay bıraktık korunmayı ama olmadı bende hemen olur diye düşünmüştüm ilk çocuğumda hemen olmuştu
yorgunannis didemad bende pcos var hemen olmaz diye kafamda ikinci çocuk netleştiği gibi korunmayı bıraktık ve 4.ayda nasip oldu🫠 ben en az bi 7 8 ay sürer diye düşünüyordum ama kısmet işte hiç belli olmaz bu işler. Hayırlısı olsun hakkında🌸
didemad ipek9 ilk çocuğumda benim 3. Ay olmuştu bir yandan hemen olur korkusu bir yandan ya o olmaz çok uğraşırsak korkusu ay çok belirsizlik 🤷🏻♀️ sizinde gönlünüze göre olsun inşallah 🫶
didemad yorgunannis ay hayırlı olsun Sağlıklıca kucağınıza alın inşallah 🫶 bende ya hemen olursa korkusuyla ya olmazsa çok bekletirse korkusu kapışır bu arada kaç yaş var aralarında 🫶
yorgunannis didemad 10 gün öne aldım kucağıma şükürler olsun araları 3yaş 3ay🥰 Yap gitsin eninde sonunda olacak😁
didemad yorgunannis ayy hayırlı olsun o zaman 🤭 bizimde şimdi olmuş olsa 3 yaş 1 ay olacak araları korunmayı bıraktık ama içimde hala bir korku 🤭
melteW didemad kprunmayı bıraktık 8 ay sonra kimyasal gebelik oldu sonra tekrar kotunduk 3 ay sonra hamile kaldım bi kızım oldu
hilalaselll4 didemad ya benim ilk hemen olmuştu ikincisini bu ay da olmazsa 4 ay olcak denememiz hemen olmuyormuş demek nazlı çıktı
didemad elfdokan yaaa öyle mi diyorsunuz ay ben çok heyecan yaparım hemen olursa da 🤭 olmazsa da strese girerim niye olmuyor diye of Rabbim aratmasın Sağlıklıca versin 🫶