betus2018 Roaccutane kullanırken süpriz bir şekilde hamile kaldıığımı öğrendim 10 gün kullandm ve bıraktım ama riski cok yüksekmiş doktorum aldırmayı önerdi ama bunu yaşayıp doğum yapan varmı cok merak ediyorum
kcsema betus2018 şuan bende kullanmaya basladıgımda hamıleymısım bır ay kullandım hapı bebegım bır bucuk aylık suan doktorlar aldır dıyor ben aldırmak ıstemıyorum😔
hazalmamy betus2018 benim annemede ablama hamileyken bu engelli doğar aldır demişler hamile olduğunu bilmeden emar falan çekildiği için ilaç kullandığı için çok şükür ablam sapasağlam sağlıklı Allah bilir onu vebaline girmek büyük günah
0925 kcsema sorun olacağını sanmıyorum çünkü ablam kullanırken hamile kalıp kızını doğurdu üstelik 4 aylıkken öğrendi kızını kullanmış bulundu ama sorun olmadı yeğenim şimdi çok sağlıklı 9 yaşında
kcsema 0925 inşallah bişey olmaz içim içimi yiyor doktorlar çok korktuyorlar yani ben ne olursa olsun kabulum ama bsy olursa da ona bunu ben yaşattım gıbı aci cekermıyım vebalıne gırermıyım dıye korkuyorum