meri_ İyi akşamlar herkese, benim bugün ovülasyon öğlen 2 de pikti akşam 10 da tekrar yaptım siliklemiş. İlişki pazartesi akşam 10 gibi falan oldu bugünü değendiremedik eşim nöbette artık anca yarın akşama baya kaçırmış oluyorum sanırım dimi ya
zynp92 meri_ sorun olmaz bence bende yumurtlama günlerini degerleniremedim ama ondan önce olmuştu spremler 3 5 gün canlı kalıyormuş zaten
_Feslegennn__34 meri_ bende dün sabah piktı akşam da çatladı galıba sabah test siliktı çünkü en son ilişki 21 olmuştu dün ilişki olmasını çok istedim ama eşim çok hastaydı bugün oldu artık çatlama günü umarım tutar 21 gidiedigimiz spem bi kaç gün içerde kalıyormuş o varsa tutma olasılığı yüksek bugün oldu ama bilmiyorum pik ta önemliymiş çünkü basıp inşallah tutar ikimizinkide
meri_ _Feslegennn__34 inşallah güzel haber ile geliriz. Aslında en iyisi takip etmeyi bırakmak akılına bırakma 2 günde 1 maksimum 3 günde bir ilişki ama meraktan duramıyorum ovülasyonla takip ediyorum
_Feslegennn__34 zynp92 benim 23 pik gündüz akşamda çatladı 24 test siliktı dün ilişki oldu pik günü olması bide en son ilişki 21 olmuştu spem iki üç gün yaşıyor diyorlar ama bilmiyorum umudum yok bu ay
zynp92 _Feslegennn__34 benimde aynı şekilde oldu bakalım yapay zekaya sordum oda şans var diyor 3 5 gün hata bazı kadınlarda 6 güne kadar canlı kalabiliyormus gerisi rabbimin takdiri 🙏
_Feslegennn__34 zynp92 umudum yok ama rabbim nasıp edersede herturlude olur bakalım hakkımızda hayırlısı haber et test yaptığın da canım
zynp92 _Feslegennn__34 aynen öyle benimde pek umudum yok gibi yada umutlanmak istemiyoruz belki yok diye
zynp92 _Feslegennn__34 bat 4 Ocak bekleyebilirsem kesin sonuç için adetim bir iki gün geçtikten sonra yapamayı düşünüyorum