Deletedmom_878 Kızlar bu ay ilk denemem diğer ay tutmazsa ovülasyon kullanacağım reglim normalde 30 31 32 gün uzunluğunda geçen ay ilk defa 4 gün erken oldum normalde olmam şu an yumurtlamam geçmiş midir ilişkiye devam mı sizce
HariboAyicik Deletedmom_878 Bunu tahminle imkanı yok kimse bilemez. Bilimsel veri şeklinde belli ama O da her kadında tutmaz. Dönem dönem bazen erken bazen geç bazende tam vaktinde yumurtlama olur. Öyle ki bazı aylar hiç yumurtlama görmeyen kadınlar olabiliyor. En iyisi ovulasyon testi ile takip etmeniz. Tehmin üzerinden yumurtlamayi Kacirabilirsiniz.
dgngr Deletedmom_878 çamaşırınca şeffaf yapışkan şey geldiğinde. Genelde reglinin 2. Ve 4. Hafta arası oluyor. 2. Haftası en fazla sonra yavaş yavaş azalıyor diye biliyorum
Perim2 Deletedmom_878 canım sat yazmamışsın üstelik yazsansa bilemeyiz benm ge elde 30 gün mesela geçen ay adeti 1 gün say 18. Gün pik oldu ama bu ay 21.gün pik oldu ama şunu fark ettim o uzayan şeffaf akıntıdan iki üç gün sonra pik oluyor bende ama bu da herkeste değişebilir