Gmzle Kızlar 21+5 haftalık gebeyim gece terlemiyorum ama ne zaman sabaha karşı tuvalete kalkıp geri yatsam terliyorum kafam bacaklarım değil de sadece göğüs kısmı hamilelikten önce yoktu böyle bisey yaşayan varmi gebeyken
Yenianne3 Gmzle benim o dönemde yastığım sırılsıklam oluyordu sacım gögüslerim bıyık golgem bile su gibi oluyordu hamilelikte terleme oluyor yani malesef😅
mavi123_ Gmzle bu havalarda fazla terleme olmuyor ama baya sıcağın oluyor. Normalde çok üşüyen biriyim ama bu havalarda bile kaloriferleri hep düşük dereceye alıyorum yüksek oldumu hemen bunalıyorum asla kalın giyinemiyorum
Gmzle mavi123_ bende terlemiyorum gün içinde ama sabah saatlerinde tekrar uyuduğum zaman terliyorum vücut isim değişiyor sanırım
kurtaricimelekk Gmzle gerçekten öyle ve ilk hamileliğime göre çok farklı geçiyor yani ikisi de kız halbuki 😀
Cicilininkini Gmzle o durumu suan bende yasıyorum kafam sırılsıklam oluyor resmen saclarım yaglı gibi duruyor ama hep terr özellikle geceleri tüm vücut olarak terliyorum
Cicilininkini Gmzle oluyor canım ya kendimden sogudum diyebilirim ya saglam üşüttük yada hormonlarımız yine bizimle kafa buluyor allahn izniyle bitseydi alsaydık hayırlısıyla yavrularımızı kucaklarımıza saglıkla 😀😇