queenofrose Hanımlar. Çocugu yerde küvette yıkamaktansa aklımda şöyle bir fikir var. Lavabom gayet geniş. Üstüne köpük file koysam. Orda yıkasam 😄 küveti doldur boşalt etraf hep su. İlk kızımda çok zordu. Sizce nasıl fikir
queenofrose Nurozi düşüncesi çok pratik. Etrafın su olmak derdi olmaz gbı geliyor. Hemen şap şup kaldır çocugu. Deneyen varsa yorumunu bekliyorum vala.
queenofrose Bi yandan da düşünüyorum çocuk beni burda mı tıkadınız diye triplenirse diye büyüdüğünde 😄
queenofrose esra6393 ama zaten küvet olduğunda da filenin üstünde duruyor. Köpük file ile taşa da deymez diye düşünüyorum. Düşüncesi çok pratik 😄
queenofrose bebeklerim__ heh evet bir gören çıktı ☺ olabilir demi ya. Hiç uğraşmak istemiyorum küvet ile
nuriyegcl Gayet mantıklı bence banyonuz yeterince sıcak değilse de ısıtıcı ile ön ısıtma yaparsınız ben gideri olan küvet ve köpük file aldım lavabom geniş olsaydı bende öyle yapabilirdim güzel fikir 🤭😂
queenofrose nuriyegcl düşünce olarak güzel. Pratikte ne olur bilemem 😄 zaten küçücük oluyolar il doğunca. 5-6 aydan sonrada plastik bebek oturagı iş görür gbı. O koca küveti almayı hiç istemiyorum.
Yaseminclmekci queenofrose ben abd de yaşıyorum burda herkes bebegını lavaboda yıkıyor hatta banyo küvetleri ona göre ayarlanmış sekılde satılıyor gayet mantıklı ve rahat oluyor banyoya cocuk 7-8 aylık olduktan sonra gecılıyor