28nisan Azragunusen yaa 🥰 teşekkür ederiz. Eşim evlenmeden önce hep söylüyordu ama bir kızımız olsa tüm hayatımı ikinize adasam diye demek ki çok dua etmiş çok içten söylemiş geçen eski mesajlarımızda farkettim bende sonrdan hatirldim böyle söylediğini 🥰
Azragunusen 28nisan yaaa ne güzel cümle o öyle 🥰🥹 Allah nazarlardan saklasın, poponuzu karşıyın dilinizi ısırın bir şey yapın 🙈🧿
28nisan Azragunusen ayy evet sonra nazar çok oluyor tartışıyoruz saçma sapan bir şeyden gerçekten çok haklısınız 😅 Rabbim kötü niyetli insanlardan korusun
Bezelye1 Azragunusen doktorun bir tanesi doğumdan oluşan yırtık kesiden çok daha iyi diyordu yırtık belli bir yerde bitiyormuş ama kişide kas tabakasıda kesildiği için iyileşmesi de daha zor oluyormuş yine gerekirse yırtık oluştuğunda dişik atıyorlarmış
Azragunusen Bezelye1 bende benimkine baya detaylı sordum en son. Biraz kişiye göre değişen bir durummuş. Yani bazı kadınlarda anüs ile mesafe çok kısa olduğu için özellikle anüse doğru ilerlemesin diye hemen kediyi biraz daha yandan atabiliyorlarmış. Doğuma ve doğuran kadının fizyolojisiyle doğru orantılı anladığım kadarıyla. Ben saldım artık Allah ne verdiyse modundayım yaşayıp görücem 🙈😅
Azragunusen Nur482482 Ay beceremedim ben onu ya çok geç öğrendim zaten 38+5 oldum bile 😅🙈 bir de yarın kontrolüm var, geçen perşembe 3320 gramdı, yarın 3,5 görürsek mecbur sezaryen konuşmak durumunda olucaz bakalım kaderimizde ne varsa o 🥰🥰
Bezelye1 Azragunusen aaa bak çok doğru tabi o durumlarda kesi daha iyi aynen dediğin gibi kadının anatomisiyle alakalı artık ona doğumda karar verirsiniz