melo298 Biz de 14 haftaız iki kızım olacak Allahın izniyle birazcık zor geçiriyorum süreci kusma ve kanlı kusma olarak sürecim birazcık zor geçiyor inşallah Allahın izniyle hepimiz sağ salim kucağımızı alırız yavrularımızı bu mübarek günde
1_cocuk_annesi bernaberna2323 merhaba bebeklerin biri sağ biri solda demişsiniz. İlk haftalardada batma yaşadınızmı. Yaşadıysanız tek taraflımıydı çift taraflı batmalarmı oluyodu
1_cocuk_annesi duyguduygu_ ilk haftalarda batma olarak nasıl hissettiniz tek taraflımı yoksa sağ sol kasık batması şeklindemi
akn_64 Benimde 31+3 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doktorum ani bir durum olmazsa 36 haftada alacağım dedi bekliyoruz bakalım bebişleri
akn_64 Yarenkocaak kaçıncı haftadasınız kaç haftalık iğne yapıldı bana iğne vurulmadı henüz söylemedi bile bende sormayı düşünüyorum doktoruma
Yarenkocaak akn_64 suan 33+4 deyim canım. 32 haftada vuruldum. Açılma var dendi yatış yaptım. Şükür daha detaylı bakıldı açılma olmadı o süreçte 2 doz şeklinde vuruldum. Bence de söyleyin ne olur olmaz. Sağlıcakla kucağınıza alin inşAllah
3oglanannnesi elifoykum ben 10 sene önce geçirdim ikiz gebelik valla allah yardım etsin ikiz annelerine hamileliğimi hatırlamak bile istemiyorum
duyguduygu_ 3oglanannnesi kesinlikle katılıyorum özellikle ilk dört ay kendime gelemedim aşırı zor bir dönemdi
hayirlisi06 3oglanannnesi bende Hatırlamak istemediğim bir gebelik yaşıyorum hamd olsun Allaha ne diyim Rabbım beterinden korusun Peki doğum sonrası dha mi zor bebeklere bakmak Bende diyorum en azından sağlığım yerinde olacak öyle düşünüyorum Allah yardım etsin bizlere.
Busra5222 betultrn1 benim 2.5 aylık iken öğrendim ben Monokoryonik-diamniyotik ikiz geçiyor tek yumurta
Hndmomy elifoykum 35+3 çift yumurta erkek, buralara ulaşmak biraz zor oldu ama şimdi de dört gözle bekliyoruz🤍
hayirlisi06 Hndmomy aynı sayılırız ilk gebelikmi? Benimde ikisi de kız 👧 👧 Pazartesi kontrolüm var gün verecekmi bilmiyorum size niçin gün vermedi bende İnşaAllah hayırlıca ocak ayını görmek istiyorum Bir yandan da sancım oluyor pazartesi belli olur artık 😪
Rabiafa nisakayas daha da zorlaşıyor ayakta duramıyorum nefes daralması yaşıyorum uyuyamıyorum mesela 🫠 vajina bölgesinde aşırı agrı oluyor. Ama insan dayanıyor onlar sağlıklı olsun gelsin de. Yarın doğum olacak sol taraftaki bebek son günün hatrına sanırım kaburgama batıyo nefesim daralıyor uyuyamadım hala