Selamlae anneler 😍 bende 33 haftaşık çift yumurta ikiz annesiyim. 6 yaşında bi kızım var. Ona kardeş olsun istedik ikiz oldu bi kız bi erkek. İlk çok zorlandım kabul etmekte… Ağladım istemedim vs şimdi illaki atlatacağım toplanacağım diye kendimi eşimi avutuyorum.. Kızıma haksızlık etmekten korkuyorum.. Bide hamilelik çok ağır geçti bana.. Şükür son 27 gün kldı 37 de alır beni diye düşünüyorum Dr um. Ama hamilelik çok zor geçti benim için. Doğumdan falan korkmuyorum tek korkum eskisi gibi kızımla eşimle evliliğimle olan bağımın yok olması.. Bencilce ama bunlarıda düşünmek zorundauım. Özellikle kızım için.. Eşimle özel hayatımız zaten hamilelikte bitti mecburiyetten… :( kanamalı 5 ay geçti kusma ve bulantılar söylemiyorum bile…. He bide bende istek sıfıra indi… Dr bile dedi ama çok normal bunu böyle hissetmen diye eşimde eski halime dönüp , enerjik halimi ona düşkğnlüğğmğ tekrar zaman geçirip sosyalleşmeyi çok özledi… Akşam dertleştik resmen ağlıcaktı adam karşımda beni çok özlediğinden çok şükür az kaldı… Allah hepimizin yardımcısı olsun Anneler… Allah’ım tüm Anne ve Hamilelere yardım eylesin… Çok üzülüyorum artık.. :( az bi zaman kaldı herşeyim hazır şükür.. Ama hep aklım kızımda hastanede ona 2plana atma gibi bişey yapmalarından korkuyorum… Ameliyattan ben iyileşince gelicek tabi bide orası ayrı… Ay çok konuştum dertleşme sohbet diyince içimi döktüm… Hakkınızı helal edin :(