purpoles İstanbul Tüp Bebek Merkezi, Nesta, Brüksel, Dr Fahri hoca , Medicana ve Mega Medipol’in yanı sıra Anadolu Hastanesi ile iki özel kadın-doğum doktoruna da gittim. Bunun dışında şehir hastanesi, üniversite hastanesi ve devlet hastanelerinde de muayene oldum.Bu kadar çok doktora gitmemin sebebi; çikolata kistlerimin olması ve tetkiklerde ciddi bir belirsizlik yaşanmasıydı. Rahim filmi çektirdim raporlarda tüplerimden birinin açık, diğerinin ise az açık olduğu, ayrıca tüplerin içinde sıvı bulunduğu yazıyordu.Bazı doktorlar tüplerimde sıvı olmadığını söyledi, bazıları olduğunu söyledi. Kimi laparoskopi önerdi, kimi mutlaka çikolata kisti ameliyatı yapılması gerektiğini savundu.Yani herkes farklı bir şey söyledi ve bu da bizi ister istemez daha çok araştırmaya itti.Yücel hocada tüplerle ilgili benzer şekilde bir tüpün kapatılması gerektiğini diğer tüpün durumuna bakacağını söyledi ve yaklaşımı bize güven verdi. Bu yüzden eşimle birlikte Yücel hocayla devam etmeye karar verdik. İnşAllah hakkımızda hayırlısı olur sizinde hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🌸