Duygu_52 deletedmom43191 canım ben başvuru yaptım e devletten baktım onaylanmış olarak gözüküyor ilköğretim ailem uygulmasını indirdim ordan ödeme listene bakıyorum ödeme kaydı oluşmamıştır diyor bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek acaba ne yapmam gerekiyor
Tortilla suragungor ılk cocuk 5000 tek seferlık. 2 cocuk aylık 1500 3.cocuk aylık 5.000 2025 dogumdan sonrası
Duygu_52 deletedmom43191 sms gelicek mi canım yoksa aynı şekilde ilköğretim ailem uygulamasından mı kontrol edeceğim
Nazanemre Kızlar benim 2020 kızım var şuan da 37haftalik olacam bu dogumu yapinca sadece yeni bebiş için mi alabiliyorm yani tek çocuk için mi 2020 de ki sanırım olmuyor
Nazanemre deletedmom43191 teşekkür ederim başvuruyu bebeğin kimliği çıkınca yapabiliyorum galiba demi
deletedmom43191 Nazanemre evet yeni doğacak olan bebegin kimliğiyle edevletten yapiliyor yapamazsaniz sosyal hizmetlere gidin onlar yapar
Cicilininkini deletedmom43191 canım benim kartlar var ama sadece halk bankasına yatıyormus duyduguma göre bu para şimdiden kart cıkartayım dmi olur yani doguma daha 4hafta kadar felan var ama bilgin varmı
Sizdenbirii1 deletedmom43191 canım şimdi baktom da 1500 ₺ yazıyo her ay mı alcam bide kac ay veriyolar yoksa yasına girince mi veriyolar
Sizdenbirii1 deletedmom43191 doğdu 7.aylıkken vefat etti canım kasımda doğum yaptm hala yatmadı da orda da oyle yazıyo anlamadım
deletedmom43191 Sizdenbirii1 kasımda dogum yaptıysan cok normal yatmamasi belki bu ay bizimkilerle birlikte yatar
myangelson Sizdenbirii1 ikinci çocuk sayılıyor çünkü ilk bebeginiz canlı doğum olmuş kayıtlarda var. Ben de erken doğum yapmıştım 2 gün yaşamıştı her ay 1500 alıyorum 5 yaşına kadar alınacak