birumutt Betam ayın 17 sinde 7.82 çıktı ayın 22 sinde 12.48 çıktı adetim de 2 gün geçmişti lekelenmem başlayıp sonra çoğaldı bugün randevum vardı beta <5 görünüyor bu durumu yaşayan oldu mu yada ben ne yaşadım anlayamıyorum kimyasal mı oluyor bu gebelik testlerinde bile silik pozitif çıkıyordu 🥺
duygunisa birumutt canım hiç üzülme benimde aynı şekilde kimyasal olmuştu diğer ay üstüne hamile kalmıştım moralini hiç bozma Allah’tan umut kesilmez hiç ummadığın anda sana bu güzel duyguyu tattırsın inşAllah 🤲
Melike3506 birumutt beta değerin 5 in altına düşmüş. Beta 5 in üstü hamile sayılıyor. Zaten betanız düşüp kanama geçirmişsiniz. Kimyasal gebelik yaşamışsın canım kanamayla atmışsın bende yaşamıştım çoğu kadın yaşıyor
cansuvet Kimyasal yaşanıp atılmış vücuttan galiba. Ama böyle olduğu ayda denemeye devam eden (platformda okuduğum) en az 10-15 kişi gördüm hemen sonraki ay hamile kaldılar. Vücudun kendini hazırlaması gibi bir şey diyorlar
birumutt cansuvet 7 ay önce 14 haftalık gebeliğim sonlandı bir anda oldu ve bu böyle olmaz gibi düşünmüştüm 😭😓
cansuvet birumutt yine doktorunuza sorun tabi lütfen 🙏🏼 umarım gerçekten sağlıklı gebelik hazırlığıdır bu yaşanan
birumutt cansuvet yarın sonuçları göstereceğm oda belki kimyasal olabilir belki de değer artabilir demişti ama kanamam çoğaldı ve artık adet görüyorum hayırlısı olsun umudumu kaybetmeyeceğm🌸 teşekür ederim 💝
duygunisa birumutt şuan hamile değilim bir kızım var ona ikinciyi düşünüyoruz Allah kısmet ederse canım ben ilk kizimdaki tecrübemi dile getirdim hiç vazgeçme ve düzenli bugünden itibaren havuç rendesi yapıp tüket yumurtlamaya çatlatmaya iyi geldiğini araştırdım kendimde denedim kızıma hamile kalmıştım
birumutt duygunisa çok teşekkür ederim yapacağım benim de 1 oğlum var 4.5 yaşlarında ilkinde hiç böyle şeyler yaşamadım ikinci de 14 haftaya girmek üzereydi böyle oldu bunda da ne yaşadığımı bile anlayamadım vardır Rabbimin bildiği 🧡umudumu kaybetmeycğm Allah razı olsun desteğin için sağol arkadaşım ✨🌸
birumutt Melike3506 peki başka bişey yapmam gerekiyor mu bu takip edilmesi gereken bişey mi kendiliğinden geçiyor mu
dalyaluna35 Geçmiş olsun kuzum kimyasal gebelik ama hemen deneyebiliyorsun onda, kurtaj gibi değil sagliksiz olup kurtaj surecini yaşayacağına boyle olmasi daha hayırlıdır onumuzdeki yeniden denemeye devam et umudunu kaybetme her seyde vardir bir hayır
birumutt dalyaluna35 peki bunun kanaması normal adet gününden daha mı uzun sürüyor acaba 😓 önce de 14 haftalık bir kaybım oldu evet daha zor Rabbim daha iyisini bilir
dalyaluna35 birumutt benim normalde 4 gun sürerdi kürtajdan sonra 6 gune cikti ve inanılmaz kanamam ağrılarım arttı, gunde 6 ped degistiriyordum dolu dolu. Bu ay arkadasim bir takviye onerdi ocean polysitol inositol şase 2 haftadir onu içiyorum son adetimde o yogun kanamam azaldı ama adet dongusu yine 6 gun devam ediyor. Başınız sağ olsun bu arada…