Melike3506 Kızlar karnım bayağı bir çıktı benim ve koltukta otururken göbeğim batmaya başladı artık. Oturmakta zorlanıyorum daha çok uzanıyorum ya da yatıyorum normal mi bu durum? Gebelik ilerledikçe hiç oturamıyacak mıyız? İlk gebeliğim o yüzden bilmiyorum normal mi bu durum
Havin49_ Melike3506 bu derece oturmama şeklinde için aslında haftan çok erken ilerki hafkatın zor geçecek çünkü ben 28 haftalık ikiz 25 ten beri oturmak zor oldı
Boysmom2 Melike3506 Herkesin hamileliği çok farklı oluyor 🤷🏻♀️ sana ne iyi geliyorsa nasıl rahat ediyorsan öyle hareket et konforundan ödün verme
ac2910 Melike3506 bende 17 ye yeni girdim ama 16. Haftadan itibaren normal otururken değil de öne doğru eğik otururken bi de bazen geceleri karnima doğru çok yattiysam ağrıyor. Göbek deliği cevremde rahim çevremde de oluyor ilk gebelik olduğu için endişe de ediyorum açıkçası bazen hangi ağrının neden olduğunu anlamıyorum
senemtolga Melike3506 benim 3. Gebeligim 17+4 ayni durumdayiz. Ve bende simdidrn boyleysem ilerisini düşünemiyorum hiç p🤷♀️🙈 nefesim bile zorlasiyor bazen
Melike3506 senemtolga benim tek sıkıntı otururken rahat olamamam başka sıkıntım yok çok şükür yatarkenden zorlanıyordum hamile yastığı aldım iyi geldi
Petibor Destekleyici yastıktan al küçük olanlardan, beni rahatlattı yatarken bu sayede daha iyi kalkıyorum yataktan. Arkası da cırtlı karnına göre ayarlanabiliyor. Otururken de arkama koyuyorum evde sürekli onunlayım
Melike3506 Petibor iki tarafı destekli hamile yastığı var onlardan mı? Ondan aldım ama uyurken kullanıyorum sadece
senemtolga Melike3506 ayy zaten yastiksiz yatamam hiç ya cok zorluyor. Rabbim daha iyi etsin inşallah
Busraaaakkk Melike3506 Her hamilelik çok farklı tabi ama 17 çok erken sanki, benim karnımda 22den sonra hamile karnı olmaya başlamıştı. Batma konusu da hala tam anlamıyla başlamadı hafif var sadece 27+6 olduk
Melike3506 Busraaaakkk benim şuan karnım belli oluyor 6 aylık gibi karnım var neredeyse ilk gebelik olmasına rağmen hiç iç karnım yok muymuş anlamadım gitti hemen dışarı çıkıverdi 😂