cancu1 9 cmle hastaneye giriş yaptım giriş evraklarımı imzalarken tansiyonum düştüğü ve sancı geldikçe nefes kontrolü yapmaya çalıştığım için hadisene hızlı olsana seni mi beklicez bi doğuran sen misn şeklinde azarlandım yukarı çıktım ben kötüyüm yürüyemem beni lütfen tutun dedim orada hemşireler toplanmış laklak yapıyorlardı sürüne sürüne doğum yapacağım odaya girdim önlüğümü güç bela giydim suyum geldi bağırdım gelsinler diyr ne bağırıyosun geldiyse geldi bi sen misin hamile dedi ebe sonra çatala çıktım sen doğuramıcaksın hadi ıkın ıkınsana yapmayı biliyosun ıkınmayı mı bilmiyorsun diye azarladı canım çok yanıyor yapamıyorum beni yönlendirin dedim bana yaparken düşünecektin diyr söylendi yanında ki hemşirelerde şâhittir buna. ve daha fazlası var eşim ben taburcu olana kadar kızımı göremedi paramızla su dahi alamadık annem orucluydu bana gelen yemeği paylaştık yemek verilmedi ona. daha neler neler var allah onları bu dünyada süründürsün inşallah. onlar yüzünden psikolojik destek almadan atlatamadım bu süreci içimde yarası çok büyük.