kacamazzz anneyimben08 bence daha erken, çıkmama ihtimali var sizi üzebilir. 3-4 gün sonra verseniz daha iyi bence☺️
esraern anneyimben08 kuzu seninle aynı benimde bende tüm belirti var silik çizgi de var testte ama kanda çıkmadı belkide çok erken verdim bence bekle
kacamazzz anneyimben08 evet beklemek çok zor biliyorum ama genelde bu kadar erken çok nadir çıkıyor. Siz üzülmemek adına biraz daha bekleyebilirsiniz💕
anneyimben08 kacamazzz mecbur beklicem o zaman 😔 4 gun onceden ogrenmistim ilkinde evde hani sey dusundum kanda cikar artik diye belki azda olsa bir artis
anneyimben08 kacamazzz adet belirtim vardi bi kac gun once sanirsam oda yok hic sag tarafimda kalp atisi sanci gibi kasik karin vel boslukta vardi ama oda yok dun oldu yerde oturunca sadece
kacamazzz anneyimben08 bilemiyorum valla canım ya inşallah vardır inşallah çıkar 🙏🏻 sen yinede bir 4 gün kalaya kadar bekle istersen. Tabii yine de sen bilirsin ☺️
anneyimben08 esraern nolur kan sonucunu benle paylasirmisin simdi varmi belirtilerin gogus agrimda hafifledi dokununca Ayy hadi hayirlisi insallah vardir yavrum 🫂
anneyimben08 esraern vardi ama gecti bende bu hafta tik yok🤦🏻♀️ dun sadece bi yere oturdum oturmaz olaydim ayni kalp atisi gibi basladi kasik kisminda bel bosluk sanci oldu 1.20 gebelik olmuyor mu ki daha baslangic olarak
esraern anneyimben08 5 üstü gebelik oluyor çok erken kan alındığı içinde çıkmamış olabilir boşuna tekrar gidip kan alınması mantıksız olur şimdi gidersen benim sabah kalp carpintim olduğu için gittim doktor beta da bakmak istedi
esraern anneyimben08 bat 30 kuzum benim awox testi sipariş ettim yarın gelir yine evde test yaparım koyulaşma olursa gecikmede kan vericem