ayya28102025 ensesini ölçemedim çok hareket ediyor dedi zaten sen riskli grupta değilsin sonuçların temiz çıkar bence gerek yok dedi ama yine istersen bidaki geldiğin de 4 lü tarama yaparız dedi
ru_a6 ayya28102025 riskli grupta olmadığını nasıl anlamış ense kalınlığını da ölçememiş buna neye göre karar vermiş baktığın zaman riskli grupta olmayan bir sürü insanda risk çıkıyor
kavalakurabiyesi ayya28102025 saçmalamış yemin ederim . 3lü 4lü yanılma payı çok yüksek yaptırıp riske girme
defnoloj ayya28102025 ben hiç yaptırmamıştım bile. 2li tarama yüzdelik ihtimali veriyor zaten. Doktorum bana down sendromu gibi kromozom dolaylı hastalıkları ihtimal üzerinden rapor veriyor dedi. E birşey değişiyor mu bi tedavisi falan varmı dedim yok dedi. Gebeliği sonlandırır mısın dedi yok dddim ozaman yaptırmayalım dedi yaptırmadım
ayya28102025 ru_a6 Anlamadım bilmiyorum neyse artık 4 lü de bi nevi aynı değil mi 2 liyle 4 lüyü yaptırırım
ru_a6 ayya28102025 yani benim doktorum ikili tarama önemli üçlü ve dörtlü tarama pek önemli değil bişey ifade etmiyor yanılma payları yüksek demişti