twobabymomm Kızlar ben devlete gidiyorum o da sadece demir ilacı iç diyor. Sizin hamilelikte kullandığınız takviyeler neler. Sırt ve bel ağrım çok oluyor gün içinde kendimi çok halsiz hissediyorum sürekli yorgunum 🥹
defnoloj twobabymomm 3. Aydan sonra demir ve multivitamin kullanmayı öneriyorlar normalde. Sırt bel ağrılarınız varsa hamile pilatesini öneririm çok iyi geliyor. İlk gebeliğimde 3. Aydan sonra doğuma kadar yaptım hem ağrı açısından hemde doğum için aşırı faydasını gördüm. Ha birde günde bir tsne sade maden suyu
Havin49_ twobabymomm bemde devlete gidiyorum kan demir vitamin kulanıyorum magnzeyum istedim doktor dayansan daha iyi dedi ikiz olduğu için çok ilaç kualnımı miğdemi kötü yapıyor
Gencbirannis Magnezyum kullanıyorum canım bir de demir içeren şeyler yemeye çalışıyorum her sabah fix tahin pekmez yumurta ayrıyeten gün içinde sade soda onda da magnezyum var
Fuunndaaa twobabymomm günde iki kere magnezyum, demir hapı, d vitamini, iki kere yine multivitamin, gün aşırı iki günde bir kalsiyum takviyesi de alıyorum , magnezyum olmazsa olmazım onu içmeden ağrıdan uyuyamıyorum
aybsrblgn D vitamini omega demir b12 iğnesi ve magnezyum önceki doktorum ilaç vermiyordu çok halsizdim kötüydüm doktor değiştirdim hepsi düşmüş değerlerin dedi bunları verdi