PapatiA Rabia3853 iğne vuruyo yatıyorsun uyuşunca takılıyo takıldığını bile bilmiyorsun ben çıkınca gördüm şok oldum bu ne diye 😀😀😀
merveee1634 Rabia3853 bana sonda takılmıştı ama beklediğim gibi ağrılı bısey değildi doğumdan çok sonda takılmasindan korkuyodm hissetmedim bile anestezi igneside zorlu olmadı hiç kıpırdama derin nefes al dendi o sırada pıt diye yapıldı iğne sonrası bı sıcaklık uyuşma hissi zaten çok düşünüp kendinizi strese sokmayın vakti gelince herşey bı düzende ilerliyo hayırlı dogumlariniz olsun inşallah ❤️
Nurozi Rabia3853 ben sondanın uyuşukken takılmasını ve yine uyuşukken çıkarılmasını istedim hiç hissetmedim o yüzden. Spinal iğnesinden ürkebilirsin ama hiç korkulacak bişey yok o an herşey olup bitiyor hemen sağlıkla kavuşun 🌸
atesvesu Rabia3853 sonda asla ağrı acı yapmıyor sadece idrara sıkışık gibi sızlama hissi geliyor belden yapılan ignede çok ince damar yolu açıliyor gibi düşün
merveee1634 Melike_mlke 5-6saat sonraydı sanırım 4 sene öncesi olduğu için çok net hatirlamiyo olabilirim ☺️
anneyiimm Rabia3853 sonda da çişin gelmişte sanki sıkışmışsın da her an altına yapacakmışsın gibi bir his oluyor 😂 takarken hafif bir yanma hissediyorsun çıkarırken oda olmuyor ,,,,Benim de ikinci gebeliğim onda da spinal olucam ilk kez bende gerginim 😅😅