3kedili2bebekli busrayakar 16+5 ben şimdilik güzel geciyor bugün görüş gunumdu gördüm kızımı biraz yorucu çünkü evde 2 bebem daha var ama iyiyim yani zorunlu sezaryen olacak 38 haftada doğum planlaniyor Mayıs ortası gibi ☺️
bsrmnts busrayakar Biz 16+3 olduk. Bizim doğum tarihi daha belli değil. İlk gebeliğim. Normal mi sezeryan mı daha belli olmaz. Ama tahmini olarak 20 Haziran gösteriyor. Haziran ayına denk geliyor sanırım ya. Günü oynayabilir.
busrayakar 3kedili2bebekli Oyyy maşallah sağlıkla gelsin prenses inşallah bana da mayıs sonu dedi sezeryan 😍
vldnatsvn Bizde Bugün 15+5 iz İkinci oğlum geliyor. Hazırlık yapmaya başladınız mı? Biz biraz abisinden geçineceğiz ama isme özel birşeyler yaptırmak istiyorum biraz daha vakit geçince
busrayakar vldnatsvn ben daha nitel cinsiyeti belirlenince emzik aldım aşkm annanesi biraz durmuyor o almış birkaç parça kıyafet battaniye bende hastane çıkışı için isimli düşündüm ama dur bakalım sağlıkla gelsinler inşallah 😍
suleaymira Bizde bugün 15 haftaşık olduk bol bol baş ağrımız ve bel ağrımız var cinsiyeti netleşmedi maalesef 😊 sezeryan olacak ilk kızımda sezeryanla doğdu bunuda sezeryan istiyorum sağlıkla gelsin
busrayakar suleaymira bende de geçmeyen bel ve mide ağsırı gibi hazınsızşıl gibi ahtılar var ve hiç halim yok hep yorgunum hep üşengeçim yataktan kalkasım gelmiyor enerjim yok bildiğiniz sağlıkla doğsunda hepsi geçer inşallah kuzum😍😍
vldnatsvn busrayakar aynen canım yaa az daha zaman geçsin Benim 2. Bebek olunca aileler daha temkinli ilkinde bu haftalarda herşeyi doldurmuşlardı. 😀
busrayakar feyzatalay61 şeker yüklemesi muhakkak yaptır aşkm bazı gebelerde oluyor ödem de olabilir sorun etme sağlıkla doğsunlar hepsi hallolur 😍💕