eesrass Regle 3 gün kala hamilelik testi pozitif çıkar mı hayatımda İlk kez test yapıcam da çok heyecanlıyım kızlar
1_cocuk_annesi eesrass benmde gebeliğim yeni. Geçen hafta 3 gün kala yaptım çıktı. Ama erken gebelik testi çok daha net gösteriyo
seydaky Mavimsimavi ablam 4 gün kala kan vermişti 0.1 di betası regl 2 gün geçti pozitif oldu. Şuan yeğenim karşımda oynuyor 11 aylık🌸 Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
Mavimsimavi seydaky aminnn bugün o kadar ağladım ki çok heveslenmiştim bu ay 6 ay olacak olmuyor. Ha çok şükür bir çocuğum var ama 2. Maalesef nazlı olacak galiba yok yani olmuyor Ptsi doktora gidecem artık hayırlı zamanla olur inşallah
smyyy95 Mavimsimavi bende öyleyim 5 aydır deniyorum ilk çocuk hemen tutmuştu 2. Zor diyorlar hemen tutmaz demişlerdi doğruymuş
seydaky Mavimsimavi Allah analı babalı büyütsün inşallah hiç stres yapmayın ağlamayın daha 6 ay olmuş vakti bekliyor nazlı bebek🌸🤲🏻
Mavimsimavi smyyy95 yani şaşırıyorum gerçekten ilki hemen tuttu ikinci yok nazlanıyor gerçi vakti zamanı vardır diyorum