yorgunannis eslem2121 iyi o zaman😅 şu var bide “gül güli ha gül güli kesk u sorda xemıli”😄 bunlar benim
deletedmom43191 eslem2121 evettt N’apıyo’sun mesela, ha? Mesela kiminlesin ki şu an? Sen bana bela gibi bi’ şeysin Ama hoş da bi’ havan var Çok güzelsin ama sana inanamam N’apıyo’sun mesela?
eslem2121 deletedmom43191 aşko ben kürtçe dinliom genelde ahmet kaya arabesk takılıom pop falan pek dinlemem
Havin49_ eslem2121 Buaralr kafayı bozduğum şarkı yıldız tülbe kime kin ettin de giydin alları ben çok pop sevmiyorum😀😀
eslem2121 Havin49_ sen =ben bende öyleyiö aşkom dur dinliyim dinliorum genelde ahmet kayanın şarkılarıda çok güzel
arven000 eslem2121 alihandro alihandır ooo alialihandıroo alihanndır o😂😂 Şaka şaka Fatma turgut-aleyna tilki pembe mezarlık
eslem2121 demirrleydi_ 😂😂bnmki uyumuş kocam dışardan yemek getirecekti ama geç gelicem dio bende niyetliyim ezana çok az kaldı
Havin49_ eslem2121 evet Ahmet kaya güzel şarkıları var ama benim favorilerim Nurettin rençber yıldız tilbe kıvırcık Ali 😀😀
demirrleydi_ eslem2121 aaa evet az kaldı orda Allah kabul etsin canım benimkide dışarı çıktı yemek almaya gitmiş ben çocuklarla perişan olurken