deletedmom43191 Aaayseeert ben sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum siz memnun musunuz sessiz çalışıyor mu deterjan kokusu oluyor mu camasirlarda ve lekeler çıkıyor mu
Aaayseeert deletedmom43191 aaa sanırım evettt aynısı valla ben hangi devir iyi bilmiyorum en yüksek diye ona atıyordum bozulma gibi şeysi varsa azaltayım
Aaayseeert deletedmom43191 ben çok memnunum canım gayet güzel sessiz çalışıyor gibi ama son dk lar hararetleniyor o zaman baya ses çıkıyor . Ama kokuları falan çok güzel çıkarıyor kötü kokmuyor yani . Lekeleri de çıkarıyor genel olarak memnunum ben ya
deletedmom43191 Aaayseeert genelde servisler 800 diyor servis kurmaya geldiğinde sorarım sanada yazarım
deletedmom43191 Aaayseeert tabiki normalde dun gelecekti adam depoya uzak yerdeymis dun ugradiysa depoya bugun gelecek bugun gelemezse cuma veya cumartesi gelecekmiş gelince sorucam. Mutlaka
deletedmom43191 Aaayseeert devri istediğin gibi ayarlayabilirsin bu makineyi etkilemez dedi ama fazla doldurmamaya özen göster dedi yani makine 10 kiloluk ama sen 7 8 kilo at çamaşırı dedi battaniye yorgan falan atarsan makine yorulur ömrünü etkiler dedi
deletedmom43191 Aaayseeert alo güzel arielde güzel cogu makinenin üzerinde ariel kullanın yaziyodu magazada