deletedmom43191 Aaayseeert bende bu eski makinemde herseyi pamukluda yikiyordum bu makinede nasıl duzen oturtcam bakalım
Ulkumom deletedmom43191 yok 6 senedir kullanıyorum birşey olmadı makine zaten 1200 devirlik neden zarar versin ki. Kurutmaya atıyorum oradan çıkarıncada hiç bi zararını görmedim ama zararını gören varsa yazsın belki anlamamışımdır ben
Aaayseeert deletedmom43191 canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan 🫶 teşekkür ederim bilgin içinde
deletedmom43191 Aaayseeert devri istediğin gibi ayarlayabilirsin bu makineyi etkilemez dedi ama fazla doldurmamaya özen göster dedi yani makine 10 kiloluk ama sen 7 8 kilo at çamaşırı dedi battaniye yorgan falan atarsan makine yorulur ömrünü etkiler dedi
deletedmom43191 Aaayseeert teşekkür ederim canım 😍😍 başladım çamaşır yıkamaya 🤣🤣🤣 3 gunde ev çamaşırhane oldu
Aaayseeert deletedmom43191 olmaz mı biz 2 kişi olduğumuz halde bile doluyor her yer kıyafetle ahhahaja gari bol bol çalıştır
Aaayseeert deletedmom43191 iyiyim şükür canım bugün kan vermem gerekliydi ama bizim burda ilçe de özel hastane yok doktor pazartesi versen de olur dedi . 2500 ü geçince çağıracağız dedi bu hafta giderim herhalde doktora artık
deletedmom43191 Aaayseeert evet 🤣🤣🤣🤣 ne kadar deterjan ölçeği koyuyorsun ben 1 cay bardağı koyuyorum az diyolar bana
Aaayseeert deletedmom43191 benim kürek gibi kaşıklar oluyor ya onlardan koydum kutunun içine bi iki kürek koyuyorum ahahhaahja kafama göre yani