kacamazzz hilalaselll4 ay dene istersen canım bende merak ettim ama bence şuan yapma yarın sabah ilk idrarla yap şuan idrar seyreldiği için doğru sonuç olmayabilir eczane yakınsa bi al istersen hem yürüyüş olur☺️
kacamazzz hilalaselll4 keşke ya eczanede bulamadım bu ay internetten awox sipariş vereceğim ama diğer ay için. İnşallah yarın adet olmam da gerek kalmaz inşallah
kacamazzz hilalaselll4 sağ ol bebeğim inşallah ikimizde hamileyizdir🙏🏻💕 sende test yaparsan bana at inşallah pozitif çıkar ya🙏🏻
hilalaselll4 kacamazzz ay canım vallahi az önce gittim iki tane test aldım geldim biri erken biri de kaset test awox aldım
kacamazzz hilalaselll4 yaaa hayırlı olsun bebeğim o kadar mutlu oldum kiiii😍😍 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim 🙏🏻💕 kan versen orda da çok güzel çıkar sonuç ne zaman vereceksinnnn
hilalaselll4 kacamazzz yaa çok teşekkür ederim inşallah sen de hamilesindir 💕💕daha eşimin haberi yok pazar günü söylemeyi düşünüyorum 🤭o gün özelde veririm artık kanı
kacamazzz hilalaselll4 ay nasıl dayanıyorsun kız söylemeden😂 benim testim kalmadı hiç yarın adet olmazsam direkt kan veririm artık