tugbato Merhabalar geçen bende burda bir forum açmıştım doktor konusuyla alakalı. Kendim Aslıhan hanıma da Duygu hanımada daha önce gittim. Ama ekstra öneride istemiştim.keseyi görmek için sabırsız davrandığımdan Meryem hanıma gittim pazartesi günü. Aslıhan hanım maalesef doluydu. Meryem hanım iyiydi ama çok aceleci panıklı geldi. Duygu hanımda çık tatlı güleryüzlü ama nedense iki doktordada yeterınce ilgi göremedim. Aslıhan hanıma bir kez gittim gerçekten rahat etmiştim. Kafamda ki soruları cevapladı. Sanki ıkı doktorda bir yere yetişecek havası var gibiydi. Bende yine Aslıhan hanıma gideceğim yarin yada cuma günü. Aslıhan hanım gerçekten tavsiye ederim.
gizayd tugbato teşekkür ederim ben de ikisine de gittim duygu hocam da çok naif ince biri ama enerji açısında pozitiflik olarak Aslıhan hoca daha enerjik biri galiba herkesin beklentisine göre değişiyor duygu hoca da adatıpa geçiyormuş zaten
gizayd tugbato yine yarınki tecrübenizi de yazabilirseniz çok sevinirim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
elasyg tugbato mutlaka ilknur gezgin kuşcuyu deneyin derim okadar tatlı ve bilgili bir bayan ki , kliniği çok nezih ,ekibi sakaryada çok duyulmuş kadrodan oluşmuş il dışından okadar çok hasta alıyormuş ki kendin gittim çok sevdim anne gibi sıcacık biri
tugbato gizayd merhabalar biraz gecıkmeli oldu ama dün Aslıhan hanıma gittim çok memnun kaldım. Bebeğimin oluştuğunu kalp atışını dinledim çok rahatladım. Ben kendisinden gerçekten memnunum inşallah bu şekildede ilerler . Çok tatlı enerjik biri. Panıkletmemesi beni de ekstra iyi. İnş bidahaki ay kontrole gideceğim. Sizde durumlar nedir 🌺
seydanurdemir tugbato Merhaba kaç haftalıksınız ? Ben dün hamile olduğumu öğrendim henüz kadın doğum Dr gitmedim 4+1 hesabıma göre çok erken diye beklemek istiyorum da sizin ne kadarlık merak ettim
tugbato seydanurdemir bugün tam 7 hafta 6 günlük ben ilk öğrendikten sonra 1 hafta sonra Gittiğimde keseyi görmüştüm. Betamın yükselmesini beklemiştim 🌺