yelizabeth Ben oda süslemesine çok özendim, organizasyon olmadan kendimiz nasıl süsleme yapabiliriz minimal ama tatlı, fotoğraf vs çekimleri yapılabilecek şekilde. Kendiniz oda süslemesi yaparken netten malzeme aldınız mı, neler aldınız ?
Leontiine yelizabeth ben sadece kapı tülü aldım ve kapı süsü yaptırdım (trendyoldan) balonculsrla konuştum ama aşırı pahalı geldi. Balon ve kutu olmayıversin dedim. Sonra hastane ile konuştuk doğum parasının içinde oda süslemesi de varmış biz halledicez dediler yarın doğumum var bakalım 🤣 özel hastanedeyse doğumunuz bi konuşun isterseniz
erikarpuz yelizabeth kapı tülünden hoşlanmıyorum isimli kapı süsü yaptırdım 7li balom standı aldım 2 tane renkli balonlar aldım odamda küçük bir köşe vardı oraya kurduk büyük uçak bir balon aldım hello baby yazıyordu yanına isimli çikolata yaptırmıştık kutuluydu onu ve hediyeliklerimi koydum gelen çiçeklerden koyduk çok tatlı oldu organizasyonsuz hallettim
annabellee yelizabeth ben kızımın ismi yazılı flama yaptırdım bide ondan hariç çiçek desenli flama yaptırdım onları duvara bantlıcam masayada ismi yazılı boncuklu simli çiçekli kolonya cam kutuda yine aynı çiçekli çikolata çikolatalarınada çiçek koydurdum kasımpatı çiçeği kıyafetini de kalpli aldım kuşlar var duru kuşum diyorum çünkü anlamı var balon aldım pembe beyaz metalik renk içine pul döktüm standı var ona takıcaz bide kapı süsü aldım ışıklı yine çiçekli konseptim çiçekli yanı suret istemedim hayvanlı sevmiyorum sadece kıyafetinde kuş figürü var okadar kendimce bişeyler yapmaya çalıştım umarım güzel olur herşey devlette doğum yapıcam inş süsletirler
yelizabeth annabellee ayy çok güzel şeyler düşünmüşsünüz inşallah gönlünüzce güzel olur herşey 🥰 artık çoğu devlette süslemeye izin beriyor duvarlara zarar verilmediği sürece. Netten mi aldınız acaba link gönderme şansınız olur mu
erikarpuz yelizabeth sadece kapı süsünü trendyoldan aldım diğer her şeyi eminönümden aldım istiyorsanız onu atayım
annabellee yelizabeth instadan aldım çoğunu çikolatayı burdan aldım sadece flamayı esas.handmade yaptırdım hatta paylaşmış 6. Resim duru yazan benim 😂 kapı süsünü de shekerci sayfasından aldım oda paylaşmış ama aşağılarda kalmış duru yazıyor sade incili hepsi benimki incisiz😂 balonları falan burdan temin ettim teşekkür ederim herşey sizlerinde gönlüne göre olsun inşallah😌🌸
annabellee yelizabeth gkateliers sayfasına da kuşlu duru yazdırdım oda paylaşmış sonunda kalp var bi benim ki öyle farklı geri kalan herkes aynı yaptırmış😂
annabellee annabellee kolonyalarıda instaya yaptırdım ama paylaşmamışlar yine de diyim adını belki görmek istersiniz mma_tasarım