ea670209 İlk hamileliğimde Çin nub ramzi yüzük erkek doğru çıktı ikinci hamileliğim hepsi kızı gösterirken 12+4 doktorum erkek dedi 😀
3bebekliannee ea670209 benim Çin takvimi kızımda ve oğlumda doğru çıkmıştı şimdi 2.kızım geliyor onu erkek gösteriyordu ☺️
1kovakizi ea670209 bende tüm hurafeler doğru çıktı çin takvimi de dahil acaba hurafe değil mi diyorum bazen akdkskfm
powerpuffgirlss ea670209 cin rus takvimi hersey kiz gosteriyodu hatta doktor bana sordu kiz hissediyorum demistim sonra birden erkek dedi takvimler yanlismis dedim sonradan kiz oldugunu anladik 😅
Meryem345 busra241_ idrarin üstüne karbonat döküp karıştırıyorsun köpürürse erkek bisey olmazsa kız diyorlar
rkygns Busbus55 ya bende gebe.com da yaptım erkek çıktı başka sitede kız unigo.com da erkek welcome baby kız kafam karıştı
maco61 ea670209 çin takvimi kız gödteriyordu. Ama rus maya kan yenileme çamaşır suyu testi baya köpürdü erkek diyordu. Yapay zeka erkek desi. Ve sonuç erkek,💙 kızımda da çin maya kız gösteriyordu kız oldu🎀