CokCahilsinKeskeOlsen Neri5 canım kuruma çizgisi gibi duruyor. İstersen farklı marka test ile tekrarla
Neri5 CokCahilsinKeskeOlsen Peki diger testlerde neden kuruma olmuyor ki canim ben hepsini sakliyorum nebilim ya umutendim bi an hic boyle bisey olmamisdi onun icin🥲
Neri5 HunilerBenden yani ben aylardir olmadigi icin umitsizce yaptm tek czgi cikan gibide kenara koytum ve sonra gelip baktm boyle ben diger testlerimide sakliyorum amma hic birinde boyle olmamisti
HunilerBenden Neri5 Hangi marka ya maalesef çoğu marka Turbo çizgisi veya yalancı pozitif çıkarabiliyor mu bu tarzda. Gidip almaya şu anda İmkan varsa veya evde farklı bir marka bulunuyorsa tekrarlayın testi, dakikaya dikkat edersiniz bu sefer net cevap olur.
CokCahilsinKeskeOlsen Neri5 çıkarmayan çıkarmıyor Ben neredeyse yaptığım 100 testten 80 ninde ya yalancı pozitif gördümya da hep kuruma gördüm. Çok ince bir şekilde durduğu için bana kuruma gibi geldi. Maalesef idrar testleri artık hiç güven vermiyor.
Neri5 HunilerBenden ben bu testi aliyorum her defa ve hepsi tek cikmisti silik bile cikmiyordu simdi boyle olunca benide bir merak basti
HunilerBenden Neri5 elinizde Başka var mi güvendiğiniz bir markaysa o zaman Bence tekrarlayın ya da sabredebilirseniz yarın sabaha bekleyin hem Kandaki değer idrara daha çok geçmiş olur.