demirrleydi_ penbe_karisi off kıyamam ya 🥲 geçmiş olsun kuşum Allah şifa versin çok var mı kaç hafta oldu
penbe_karisi ahsenimdeahsenim yanlış anlamaykn ama sürekli bebek kilosu boyu soruyorsunuz bana lütfen kıyaslamayın her bebek bir değil seninki kilolu benimki zayıf olabilir. çok dikkatimi çekti
penbe_karisi ahsenimdeahsenim zahmet olmaz ise olmayın lütfen postumu konusu gün alma sizin sorduğunuz soru ya bakın madem aynı haftadaysak bir sor bakalım benim durumum nasılmış hamileliğim nasılmış 😒😒😒😒
Eyllo penbe_karisi 34 de verildi , abisi 36 da geldi, buna 38.haftayı gün verdi ama bekleyecek gibi olmazsa bir hafta erkene çekebiliriz dedi yarın kontrolde ona göre birşey söyleyecek
Hashasim2020 eslem2121 merhaba sadece tansiyondan dolayı mı 36da oldu yoksa protein kaçağı da varmıydu? Eğer tek tansiyon ise ne gibi zararı oluyor ki erken alıyorlar
eslem2121 Hashasim2020 merhaba cnm benim protein kaçağı yoktu son günlerde hiç uyku uyuyaymıyordum bai ağrısından gece sürekli ağlıyordum sabahlara kadar dayanamadım acile gittim ve tansiyonu düşüremediler hemen alalım dediler doktor beyin kanaması geçirebilirsin havale geçirebilirsin dedi
Hashasim2020 eslem2121 aaa anladım çok geçmiş olsun peki değeriniz kaçtı? Biz de bu hafta tansiyon takibindeyiz o yüzden merak ediyorum 😬
teraziela penbe_karisi Bana bu kontrolde 35.hafta da konuşuruz dedi 38 ortalarında alırız dedi bacım 🤗 daha 29 haftayım🤭
penbe_karisi lux38 🥹🥹🥹bendeee asla yerde oturamiyorum direk iç bacaklarım kasılıyor kalcam belim tutuluyor her geçen gün daha da bu ağrı artıyor 🥹🥹🥹🥹🥹
vanilya_kokusu_ penbe_karisi aşkım benim de iç bacağım çok ağrıyor ya afedersin genital bolgem bile çok ağrıyor gece saga sola donemiyorum sneinde aynı mi
penbe_karisi vanilya_kokusu_ 30 oldum canım 🥰🥰🥰🥰az kaldiii bacimsuuu biraz daha dayanalim bugün öyle halsizim ki anlatamam bir uyuşukluk bir kırgınlık ay inşallah hasta olmam ya 🥺
Hashasim2020 eslem2121 anladım evet yüksekmiş neyse sağlıkla gelmiş bebeğiniz 😍tekrardan çok geçmiş olsun ♥️
vanilya_kokusu_ penbe_karisi aşkım bende bugün hiç iyi değilim dün doktor kontrolündn sonra kötü oldum ☹️ korkuyorum artık erken doğum falan ols maşallah 30 oldun mu bende görsem artık 30 u ya
Duygu_52 penbe_karisi 39+2 gün vermişti doktorum ama 38 +2 günlükken kontrolüm vardı bebeğin hareketleri azaldı diye acilen alındım ameliyata