deletedmom43191 bbusra00 indirimi bilmem ama zam olur illaki herseyin fiyatı artmış zaten bugun itibariyle
Fuunndaaa bbusra00 e bebeğin Şubat ayında indirim dönemi hergün belli markalarda indirim yapıyorlar güzel indirim yapıyoralr o dönemde
Havin49_ bbusra00 ben 15 bin olan bebek arabasının kadım indirminde 12 bine görmüştüm almadım bugün baktım yine 13 bine düşmüş aldım hemne
Sevdece bbusra00 mağazasına baktiniz mi? Geçtiğimiz haftasonu gittiğimde tekstil ürünlerinde indirim vardi Kasım ayından daha uygundu. Belki diğer ürünlerde de vardır da bakmadım onlara
bbusra00 Havin49_ keşke tüm eksikleri tamamlasaymışım o zamanki fiyatları görünce şuan ki fiyatlardan almak da insanın zoruna gidiyor yılbaşına özel indirim felan yapılsa son kez iyi olurdu
Havin49_ bbusra00 e bebeğin kendi indirimi şubat da oluyor gebnelikle eşim kargo firmasında çalışıyor en büyük indirim şubat da gelicek e bebeğin kendi indirimi dedi araba belki daha fazla düşer dedi ama doğumun ztn şubat da olduğu için aldıl
Havin49_ bbusra00 hyr Cnm baya bi indirim yapıyorlar artık herşey pahalı ztn ucuz bişey bulmak imkansız kasten çıkışı fln 400-500 aradı yakımalr da 350-700 arası model ve kumaşlara göre değişiyor