pembeayakkabilikiz merve__12 24 haftalıkken banada doktor öyle dedı bekleyelım 37 ye kadar donebılır vs dedı 29 haftalık kontrole gıdecegım bakalım dönmüş mü daha döner yerleri oldugu ıcın dıye düşünüyorum yanı insallah ☺️
Merveee6 merve__12 benim ilk oğlum dönmemişti ters olarak doğdu ama kızıma hamileyim sizin haftalarınızda makattı şimdi 30 oldum dönmüş çok sevindim
reys merve__12 kuzenimin de 25-26da makat gelişti döndü. Benim de en son 28de gittim makat gelişti 32de gideceğim tekrar umarım dönmüştür
Melismelo Oğlum 33de dönmüşdü öncesi hep makat gelişdi Şimdiki gebelik 28. Haftamdayım yan duruş ama daha vakti var son haftaya kadar dönme ihtimalleri var
Nurse8 Melismelo benim bebeğimede makat geliş diyorlar ama kafası sağ kaburgamın altında soldada sanırım poposu var yandan kastınız bumu acaba
Melismelo Nurse8 google yan duruş yazarsanız anlarsınız makat helişde hala normal mümkün olabiliyor fakat yan gelişde imkansız Sağda kafası solda ayakları gibi bildiğiniz yan duruyor yani😅 yatar gibi
zeyka 30 haftaya kadar zaten bebekler sürekli dönüyor makat geliş baş geliş demek doğru değil yeri geniş ve cokda büyük değil.
Nurse8 Melismelo doktor hep makat diyor ya normalde yan geliş olana transvers geliş derler bilemiyorum artık hayırlısı olsun 😀
pembeayakkabilikiz merve__12 merhaba canım 8 inde gıdecegım doktora daha gıtmedım ama dönmemiş gbi gelıyor bana sağ ve sol kasıklarımda ayaklarını hıssedıyorum Insallah döner.
0melek merve__12 38 +2 oldum her kontrole gittiğimde makattı hala da dönmedi cuma sezeryan günü verilecek bazı bebişler sezeryan günü bile dönebiliyormuş belli de olmaz