Gamzeyt CrushMom ayy bu yorum beni sevindirdi kız istiyorum bende yaptım kabarınca erkek dediler bi tık modum düşmüştü 😀
maco61 Meryem345 bakalım tutacakmı😂 nasip tabi. Şimdi 1. De bilmiyordum denemedim bile kızdı iyiki olmuş canım kızım🫠 2. De merakdan işte denedim tuttu
Gamzeee__ maco61 merhabalar çok merak ettim bende bakalım ilkde aklıma gelmedi bilmiyordumda yapmadım g Pazar günü yaptım köpürdü 5 dk sonra normal haline geldi yani ne demek oluyor kimi köpürürse kız kimide tam tersini söylüyor
babymom2026 Meryem345 iki kere kız bir kere erkek çıkmıştı neticede oğlum oluyor ben inanmıyorum ya böyle şeylere kesem de yuvarlaktı ama sonuç ortada 😂
Gamzeyt babymom2026 bi oğlum var bir de kızım olsun istedim tabi ki bir şey yok Karalar bağlamadım :)
ebrudefnee zynpknt çok mu köpürmesi gerekiyor az köpürüp üstü beyazlayıp köpük olup kaybolduğunda da sayılıyor mu 😅😅
ebrudefnee Meryem345 bende denedim merak edip😅😅 bi kaç gün oluyor karbonato döktüğümde direk köpürdü üstü beyaz oldu ama karıştırmadım sonra gitti köpükler eski haline döndü köpürmüş mü oluyor köpürmemiş mi anlayamadım 😅😅😅