hd_d LadyX canımmm benim pek bi rutinimm yok sampuan sadece😅 ama zeytinyağı saça iyi geliyor etrafimda da yapan olmuştu deneyeblrsin etkisi var gerçekten
Havin49_ LadyX bende kestirdim. Cnm ve oğlum izin verdikçe banyo oldum şuan büyük gerçi kafam rahat ama öyle özel bi bakım yapmıyorum kestikten sonra dökülmesi bitti
kurkmantosuzmadonna LadyX valla canım. O da yine yağlı bir karışımdı. Bundan rahat 7 yıl önce falandı şişesini 100 küsürlü falandı. Yani şu an binler falan eder. Parasını geçmiştim yeter ki saç dökülmem dursun demiştim ama bende işe yaramamıştı.
Deleted33000 LadyX iki ay önce baktırdım daha da baktırmam yakamı zor kurtardım diyetisyenden kız kolesterol karaciğer ve trigiliserit değerim çok yüksekti düşmüyor bide süt diyeti yapıyorum o diyete girmemek için vermiyorum kanımı
LadyX Deleted33000 bak belki de kan değerlerinden dolayı bu kadar çok dökülüyordur seninki kıyamam yaaa
hd_d LadyX sarımsak kokusuna dayanablrm dersen yap askm bende duydum kac kere sarımsak sevmeyenlerde sadece zeytinyağı uyguluyorlar hangisi icine sinerse artık insllah faydasını görürsün
daisy__ LadyX aşkım yalan yok ne kullandım fayda etmedi Elseve kullanıyodum İsa’na lotus çiçekli aldım şimdi bi de yeni bişey çıkmış onu deneyeceğim
Havin49_ LadyX bilmiyorum Cnm ama öyle derler gerçekten oğlum beni tanımaya başladığı gibi saçlarım aşırı döküldğ
hd_d LadyX hahaha oda bi bakış açısı 😅 amannn dene kız vallahi ben sadece zeytin yagi uygulayabiliyorum sarımsak esimde bende sevmeyiz😅