annabellee Melike2535 Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nice isteyenlere de nasip etsin 🌸
elifffada Melike2535 Elhamdülillah Rabbim kimsenin yaptığını yarina bırakırda yanına bırakmaz artık hicbirsey düşünme sitrese girme hamileliginin tadını çıkar bebisine odaklan kimsenin seni uzmesine izin verme hayırla sağlıkla kucağına al sevincin heyecanin mutluluğun daim olsun
Melike2535 elifffada öyle yapıcam canım bugünü çok bekledim artık kimsenin lafları umrumda değil önceliğim eşimle bebeğimle mutlu huzurlu yaşamak kimsenin bunu bozmasına müsade etmem
bilgedenizokaribal Melike2535 sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 uzun ömürlü, iyi kalpli, mutlu, sağlıklı bir insan olsun, şansı bahtı açık olsun 😍
Melike2535 orkidemm_ amin canım inşallah Allah razı olsun senden duaların için🤲 çok teşekkür ederim ❤️
Melike2535 Bir1kelebek teşekkür ederim 🙏 üç gündür adet olacakmışım gibi kasıklarım ve belim ağrıyordu özellikle geceleri bir de iki gündür çok fazla şeffaf akıntım oldu
duygunisa Melike2535 hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲 lütfen bana da dua eder misin
Melike2535 duygunisa âmin çok teşekkür ederim Allah razı olsun🤲 tabii ki ben de burda çok kişiden dua istedim Allah razı olsun hepsinden Rabbim bu mübarek günlerin hatırına bekleyen isteyen bu yolda emek veren herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ❤️ Rabbim tez zamanda senin de yüzünü güldürsün inşallah🤲
Kelebekkkk34 Melike2535 daha öncede postlarını görüyodum canım çok sevindim senin adına 🥰 betayıda merak ettim bakalım kaç çıkcak 😊
Kelebekkkk34 Melike2535 ay bilmiyorum 12. Güne göre 100lerde çıkar diye düşünüyorum ama çizgiden dolayı daha fazla çıkcak gibi 😊
asyatnn Kızlar kaset test yaptım negatif bat 25 aralık yani yarın sizce yarın pozitife dönme ihtimali var mıdır
Melike2535 asyatnn canım kaset test gecikmeden sonra pozitif gösteriyor çoğunlukla henüz beta yeterince yükselmemiş olabilir erken gebelik testi yapabilirsin yarın ilk idrarla ya da kan verip daha net bi sonuç öğrenebilirsin 💕herhangi bir belirtin var mı ?
asyatnn Melike2535 batmalar oluyo sağ tarafımda birde böyle damar atar gibi oluyo birazda bel ağrısı var başka da belirti yok akıntı falan da yok canım