Kizlar Merhaba ben 18/12 tarihinde gebelik zehirlenmesi geçirdim sezaryanla bebeğim alındı emzirmiyorum bebeğim vefat etti 22/09 tarihinde ilk adetimi gördüm daha sonra adet görmedim doktora gittim bana TSH ft4 amh testi ve yumurta rezervlerim için test yaptık bütün değerlerimin iyi olduğunu yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi fakat bir tek amh değerim düşük çıktı 0.010 çıktı daha önce 2021 tarihinde amh değerim 0.03ken yumurta takibiyle 2 gebelik geçirmiştim biri boş gebelik birininde kalbi atmamisti bu son gebeliğim doğal yolla olmuştu şu an beni direk tüp bebeğe yönlendirdi doktor gittiğim tüp Bebek uzmanı doktor da yumurta rezervimin düşük olduğunu söyledi aksine biri farklı biri farklı konuştu anlayacağınız ve 5 yıl içerisinde hamile kalmazsam menepoza göreceğimi soyledi daha önce 0.03 amh değeri olduğu zamnada çok kısıtlı vaktim kaldığını solyemislerdi ama bulduğum doktor o kadar iyiydi ki ilaçlarla yumurta takibiyle 2 gebeligim oldu onun sayesinde aranızda bunu yaşayan varmı