Öncelikle gözün aydın kuzum. Tez vakitte evine çıkarırsın inşallah. 2020 senesinde ikizlerimi sezaryen ile doğum yaptım. İkizleri biri 1300 gram doğdu diğer ikizim 1500 gram doğdu. Hem çok küçüklerdi hem de zayıflardı bu yüzden yoğun bakım ünitesine alındı kuvözde. Bu süreçte ilk üç gün sütüm damla damla geldi. Yeni doğan hemşire bana bir damla dahi olsa göndermemi söyledi. Ben o dönemde süt arttırıcı damla kullanmaya başladım. Ve gerçekten sütüm artmıştı. Tabi 7:24 yetmiyordu. Sütüm iyice açsın diye hemşire arayıp anne otelinde kalmamı söyledi o süreçte şahit olduklarım eğer sütünün yetmediği durumlarda devletin prematüre bebeklere özel mama takviyesinde bulunduğunu gördüm. Ve benim kızlarım bir öğün mama bir öğün anne sütüyle besleniyordu tam 12 günün sonunda hastaneden çıkmış oldu. Yani aklın takılmasın bir damla bile sütün olsa dahi o bir damlayı mutlaka gönder zaten bebeğe yetmezse kendileri mama veriyor. Belli bir süreç sonra sizden mama isteyecekler o mama özel bir mama haberiniz olsun