ikiprensesannesi___ Dinolisoo ya Allâh yardımcın olsun bende kafayı sıyırmamak için sürekli girmeye çalışıyorum ne olacak bu halimiz😅
GirlandBoy_Mom Deleted33000 yok canım ateşide diş çıkaracak elleri ağzı biraz fazla sıcak gibi sadece
GirlandBoy_Mom Deleted33000 altta diş izi belli damağında ya biberonu koparacak resmen çok sinirleniyor
Deleted33000 GirlandBoy_Mom evet benimki de Su içerken biberonu versem sürekli oynayacak aslında emzik tutturmaya çalışıyorum o emziği bile ısırıyor 😂😂😂😂
Melissayda @GirlandBoy_Mom yaa bende seni seviyorum kuzum özledim ay gelemiyorum hiç buralaraa iyi misin 🩷
GirlandBoy_Mom Melissayda yeni gördüm kuzum bende pek aktif değilim çocuklardan vakit olmuyor eskisi gibi iyiyim canım valla hep aynı ya sende ne var ne yok
Melissayda @GirlandBoy_Mom hep aynı dediğin yerde icimden cidden aynı yaaa dedim kuzum. Evdeyim hep yemek,iş,çocuklar derken akşam oluyor. Bi haftasonu çıkabiliyorum o da bana iyi geliyor
GirlandBoy_Mom Melissayda eşim evde olunca nefes alıyorum bende cidden bi market bile yapsam oh be diyorum hep aynı olunca iki insan bi görünce iyi geliyor
Meltemanneolsun ShutUp 🥰🥰 teşekkür ederim canım 🙏🏼 çok giremedim bu siralar yeni görüyorum. İyi olmaya çalışıyorum az bir zaman kaldı 🙏🏼🩷🌸