Deleted33000 GirlandBoy_Mom ben grip oldum bacım bikac gündür hastayım şimdi bebeğimle birlikte yikandik bebeğimi emziriyorum uyucak senin bebeler nasıllar senin bebeğin omzundaki aşı yeri kabardı mi kız benim oglaninki şişmiş galiba ağrı da yapıyor
GirlandBoy_Mom Deleted33000 geçmiş olsun kuzum evet ya oğlumun da kolu şişti aşı tutunca öyle oluyor kızımın da öyle oldu normal yani canım
busra34__ [silindi] şöyle başlayayıım @ErsBegAs @penbe_karisi @bebeklerim__ @Deleted33000 @Bbgg @ikiprensesannesi___ @Dinolisoo @Meltemanneolsun Aklıma gelenler😍😍😍
EsilaMiracAyazEren_Moms [silindi] @Gokturkmom_ @myavocado @Nnoktaa @Dayes @Veramommm Kullanıcı adı çıkmadı ama @dedektifgadget bi de meri-mel vardı
[silindi] EsilaMiracAyazEren_Moms dedektifgadget ve meri-mel kidste canım 🌸 burdaki isimlerini bilmiyorum
Nnoktaa EsilaMiracAyazEren_Moms aaaaaa beni hatırlayan varmış. 😍😍😍😍 çok mutlu oldum yaaa çok teşekkür ederim. Biz artık kidsteyiz. Gadget ve merimel de orada 😍😍
busra34__ ikiprensesannesi___ 🥴bu aralar biraz yoğun geçti 🤨dün şeker yüklemesi yaptırdım fenalardaydım 🤣 sen napıyorsun nasılsın😘
ikiprensesannesi___ busra34__ ay bende ruh halinden ruh hallerine giriyorum görümcemle yemek yedik çay içmeye çalışıyoruz çocukların gürültüsü eşliğinde sen kaç haftalık oldun
busra34__ ikiprensesannesi___ 24+4 cuma 25 olcam 🥰senin doğum ne zaman benim Nisan’da inşallah bakalım
Deleted33000 GirlandBoy_Mom evet canım normal olduğunu biliyorum da neden bu kadar geç oldu bizimki daha bikac gündür şiş